bbrak Merhaba kızlar 8. Hafta içindeyim, hala belirtim yok göğüs hassasiyetim vardı o da azaldı artık halsizdim çok grip oldum bu haftalarda siz nasıldınız var mı benim gibi olan tee haftya cumartesi gidicem kontrole korkuyorum bebeğim iyi mi diye
Ankaralibebe bbrak bende 8. Haftadayım belirtim yok, bugün gittim kan vermeye hiç vermemiştim şükür bebekte iyidi. Telaş etmeyin vücut alışıyor sürece sadece.
aysuozkaan bbrak 8+4 haftadayım mide yanması bulantı iştahsızlık uyku hali ve halsizlik yaşıyorum bende son 2 haftadır bu şekildeyim herkesin bünyesinden kaynaklı galiba
bbrak Ankaralibebe yaa bulantı kusma kasık ağrısı var mı canım benim son adet 27 Temmuz biraz kaşık göğüs ağrım vardı o da geçti randevum haftaya bide grip oldum korkuyorum
Ankaralibebe bbrak benimde kaşık vardı 2 gündür gök. Korkmanıza gerek yok. Kan görmediğiniz sürece sağlıklı gebelik yaşıyorsunuz demektir.
bbrak Ankaralibebe görmedim şükür bazı postlar okuyorum belirti yoksa kalp durmuştur kanama olmayabilir diye göğüs ağrım vardı gitti bende korktum bide ağır grip oldum
Ankaralibebe bbrak grip ile gebelik ne alaka. Gripten benek kaybeden olmaz korkmayın. Belirtisiz 9 ay geçirenler var inanmayın onlara
bbrak Ankaralibebe çok sağol içimi ferahlattın ilk gebelik biraz da geç oldu insan korkuyor kalp atışını 6+3 de duydum bugün 8+3 2 hafta geçti tam💝
bbrak aysuozkaan İştahsızlık uyku hali bende de var ise gittiğim için 10 da yatıyorum ve en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum ara ara yanmam vardı suan yok bulantı kusma daha olmadı