mltmkrgl alpaymom merhabalar öncelikle Rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin bende 38+1 im şuan doktoruma haftaya kadar kendi grlmezse suni ile dogumu başlatmasını istiycem sizin ki neden yarın başlatıyor acaba
alpaymom mltmkrgl teşekkür ederim 24. Haftada sınırda gebelik şekerim çıkmıştı o nedenle riske atmak istemedi doktorum 🌸 size de kolay bir doğum dilerim 🌸
ahyayuni Bende 40+4 oldum inanın o kadar stresliyim ki neden bu kadar geç oluyor diye inşallah kendi sancimla baslar yoksa pazartesi Bende suniyle olucam birde 4. Bebegim hep erken gelir diye düşünüyordum
momsy ela1128 yaklaşık 10 saat suni sancı aldım milim milim verdiler o kadar güzel ilerledi ki maşallah son saatlere kadar hiç sancı cekmedim doğum masasında itirmem artsın diue şiddetli verdiler o zaman belime vurdu agrısı onun dışında elhamdülillah guzeldi
melismersin ela1128 yarım epidural isteyebilirsin doktordan. Yada prenses doğum tam epidural. Eğer doktor bir sakınca görmüyorsa yapıyorlar. Çok daha rahat geçirebilirsin böylece.
ela1128 melismersin bilmiyorum bakalım bi netlessin de olup olmayacağı konuşacağım doktorla devlette bu şekilde yardımcı oluyorlar mi
ela1128 alpaymom Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız stres yapmayın kolay geçer inşallah
momsy ela1128 ikinciydi inan bu doktor ve hastaneyle alakalı olab bi4 sey beni ilk doğum da ebeler mahvetti özel olmasına rağmen buda özel ama kendi memleketimde yaptım doktor biran olsun basımdan ayrılmadı
melismersin ela1128 devlette bilmiyorum açıkcası. Beşki tecrübe etmiş annelerimiz vardır. Ama sormadan devlet bu tarz bir uygulama yapmaz Belki sorup bu şekilde ilerleyen annelerimiz olmuştur.
ela1128 momsy beni de ilkinde devlette mahvettiler 3 gün dogumhanede sancı çektim 3.gun sonunda doğurdum ama travma bildiğin