kabardeyecem 26+3 deyim bazen bebeğimin hareketlerini azda olsa hissediyorum bazen ise hiç hissetmiyorum bu durumu yaşayan var mıdır ?
gamzeakarsu17 kabardeyecem vardır benim ilk gebeliğim hep öyle geçti bebeğim hep uyurdu plesenta konumundanda kaynaklanıyor.bu oğlum çok hareketli acıta acıta hareket ediyor.plesenta sırtımda bebek önde çok fazla hissediyorum
meyvemsi kabardeyecem cok normalmis canim bende bazi gunler cok hissedip bazi gunler cok az hissediyorum plasenta nerede biliyor musun
harika3838 kabardeyecem merhaba 24. Haftadayım benimde öyle. Bazı gün sürekli hissediyorum bazı gün de hareket etsin diye tüm gün bekliyorum böyle. 30lu haftalara kadar böyle olması normalmiş ☺️ 30dan sonra düzenli hareket beklenirmiş 🌸
kabardeyecem gamzeakarsu17 kesinlikle öyle galiba insan kendinden küçük Haftalarda kini duyunca ay böyle hareketli böyle şöyle denince insan panik oluyor bende mi diye sıkıntı
kabardeyecem meyvemsi evet biliyorum ön tarafta plasenta benim onunda etkisi çok olur diyorlar duvar görevi görüyor diyen oluyor
kedilivebebeli Bende bazen cok net ve sık bazen de nadir ve hafif hissediyorum bir kaç kez acile de gittim gayet hareketli yada uyuyor hic bir sorun yok sanırım 28den sonra düzene giriyor
kabardeyecem kedilivebebeli bende kontrollerim de çok şükür iyi olduğunu gördüm ama tabi bazı günler insan çok takılıyor çevrede sorunca bende mi problem var moduna düşüyor
kedilivebebeli kabardeyecem plasenta bebeğin konumu göbekte ki yağ doku bebeğin genel ruh hali vs çok etkiliyor kontrollerde bir sorun yoksa kafana takma bir kac hafta icinde değişecektir
kabardeyecem harika3838 ay işte hepimiz için güzel olsun inşallah güzel yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geldi gerçekten
kabardeyecem kedilivebebeli çok haklısın doktor da dedi plasenta önde biraz da yağ dokum fazla onlarda büyük etkende işte insan herşeyi düşünüyor çevre de çok etkiliyor bu süreçte
harika3838 kabardeyecem rica ederim, sevindim 🥰 sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🤲🏻🌸