seabebi tatlibirisi hayırlı olsun 💗var ama çok yeni 🫶🏻 doktora giderseniz beta takibi isteyecek 2 gün arayla kan verip betanın 2 katına çıkması beklenir 🌺
masella tatlibirisi vaar 😍 sağlıkla büyüsün. 🙏🏻🌸 Bu sabah bende yaptım böyle çıktı dpo kaçtasınız siz ?🥰
tatlibirisi masella çok emin değilim regl cok düzensiz ovulasyon testi de kullanmadım akıntımla anladım büyük ihtimal dpo11
masella tatlibirisi testin varsa fazla 2 gün sonra tekrarla bence. Bende koyulaşma takibi yapacağım. Eğer varsa mutlaka koyulaşacaktır testler🤗 inşallah koyulaşır sağlıkla nasip olur Amin🙏🏻
masella tatlibirisi benim bugün dpo10. Bende yarın sabah tekrar yapacağım elimde fazla test var. Hatta bulursam eczaneden birde awox alacağım 2 testle deneyeceğim yarın.
tatlibirisi masella awox daha mı iyiymiş ben yapay zekaya sordum predictor ve prodoctor iyi diye duydum ondan prodoctor
masella tatlibirisi awox son zamanlarda yalancı pozitif veriyor ama ben hep onu kullandım ben denk gelmedim. O yüzden güveniyorum. Predictor early en güvenilir ve pahalı olanı:) bende days comfort var oda iyi diyorlar ama bilmiyorum. Aynı anda 2 test yalancı pozitif vermez diye düşünerek yarın 2 farklı marka denemek istiyorum🤗
allyslife tatlibirisi ben de prodoctor ile öğrendim🫠 bence kan ver netleşsin, sağlıkla gelsin🐣 erken dönem olduğu için koyulaşma hemen olmaz betanın belirgin artması gerekir, illa koyulaşma takip edeceksen 2-3 gün sonra test yap derim
tatlibirisi Evranur aslında herhangi bariz belirtim yok göğüs hassasiyeti ve şişliği oldu adet öncesi gibi
tatlibirisi Evranur yumurtlama zamanımı akıntımla anlamıştım çoğaldı şeffaf veya beyazlaştı kremsi bir yapıdaydı 3-4 gün boyunca