linababy10 gencannee_ bu konuda hiç takılmayın zaten gebelikte gelen kolostrum doğunca hemen sütün gelecek demek değil . Herkesin vücudu farklı çalışıyor bu süreçte .. şimdiden stres yapmayın İnşalah zamanında bol bol gelir ☺️
doayldz4 gencannee_ göğsünüzü sıkmayın belli bir haftadan sonra doğumu tetiklersiniz maazallah. Benim hiç gelmedi hamilelik boyunca, sezaryan oldum kucağıma aldığım anda geldi. Korkmayın bedenin işleyişi böyle zaten
doayldz4 gencannee_ o kadar da değil ahaha dokunun canım ucunu ve aerolayı sıktırmayın sadece 😬Vıdı vıdı konuşanlara da he he diyin geçin bence annelikle yüklenmesi gereken en önemli şey kulak asmamak
beautiful_ gencannee_ gelmesi gibi gelmemesi de normal kuzum bunu kendine dert etme gelmiştir de farketmemişsindir damla şeklinde geliyor
hemingway gencannee_ ben de çok endişeliydim bebeğim aç kalacak diye ama korkmayın. Kızımı doğurdum yarım saat sonra ona göğsümü verdim hemşire dedi çektikçe süt gelecek gerçekten de öyle oldu mucize gibi bir andı. ❤️
pofidikanne gencannee_ aşkısı onu bi güzelce doğrayıp üzerine sıcak su ekle sonra o sıcak suyu dök incirleri ve süt ile kaynat blender ile bızlat hem sütümüz yağlı oluyormuş inanıyorum fışkır fışkır sütümüz olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🌸
sumeyyeravza gencannee_ normal tabi ki canım, ben doğuma gidene kadar olmadı acilen Sezeryana alınmıştım. Doğumdan çıkmaz sütüm geldi takılma sen onlara. Bol bol su iç.