gencannee_ 30 haftalık oldum nerdeyse göğsümden sıvı yada süt gelmedi doğuran arkadaşlarım biz senin haftandayken sütümüz geliyordu dedi yani böyle düşünerek acaba sütüm yok mu diyorum hamileyken sıvı yada sütü gelmeyenlerin doğumdan sonra sütü geldi mi 🥲
meyvemsi gencannee_ askim tahminimce gelen sut zaten kolostrum olmaz mi gelmese daha iyi bence bebege kalsin bebis dogunca gelsin yaa 🤭
kincikupelikiz gencannee_ ay ne değişik arkadaşlarınız var gözünü sevem süt doğumdan sonra da gelebilir haftalar önce de benim 16-17de geldi ama oğlan sürekli aşağı baskı yapıyordu aşağıya inmişti erken doğum riskim vardı o yüzdendi muhtemelen yengem de doğumdan sonra geldi bol bol da sütü var hiç takılmayın
gamzeakarsu17 meyvemsi birer damla geliyor zaten süt geldi diyince öyle akmıyo göğüsten emildikçe çoğalıp akışı artıyor
gencannee_ gamzeakarsu17 evet koyulaştı büyüdü uçlarından iltihap gibi döküntüler geliyor ama kuru halde sıvı değil
kincikupelikiz gencannee_ o döküntüler işte kolostrum muhtemelen gelip kuruyordur fark etmiyorsundur bile bir de ama doğumdan önce gelmezse sütüm gelmez diye düşünme asla
gamzeakarsu17 gencannee_ tamam süt üretimin başlamıştır kurcalama hiç benim ilkinde 28de gelmişti geldi dediğimde atletle uyumuşum yapışmıştı akmış kurumuştu öyle anladım.bu sefer 31de bir göğsümden bir damla şeffaf sıvı geldi o kadar.dikkat etmezsen yakalayamazsın bile.gelecektir öyle düşün
blnmyld gencannee_ Canım ben 35 haftaya gireceğim bende de hiç gelmedi gelmesi de gelmemesi de normal diye biliyorum, benimde uçlarında hafif kuruyor sarımsı
kincikupelikiz gencannee_ böyle boş konuşan insanlarla mümkünse istişare etmeyelim fikir alışverişi yapmayalım 😂
Cisemmmm 30 lu haftalarda bir iki damla sari seklinde akintim oldu onun dışında olmadı doğumdan sonra gelecektir endiselenmeyin
gencannee_ kincikupelikiz ya burda da bazı anneler diyordu sütüm geldi falan dedim acaba bende mi sorun var birde ilk gebelik korktum
kincikupelikiz gencannee_ herkesin bedeni farklı ya nasıl hepimiz her belirtiyi aynı şekilde yaşamıyoruz bu da öyle bir şey aslında hiç endişe etme