zeynepkaradnz Kızlar 10 haftalık gebeyim prilama rağmen hala kusuyorum arada zofer de kullandım kaçıncı haftada geçiyor benim gibi ağır yaşayanlar var mı 😔😔
tugcelinos38 zeynepkaradnz kızımda 9 ay zofer içtim her sabah kustum bulantı tiksinme hat safada meyve ile geçti 9 ayım bu gebeliğimde 11. Haftadayız bulantım 8. Haftada geçti 1 haftadır da pek bulantım olmuyor
bebekisteyen zeynepkaradnz İnşallah bir an önce geçer canım benim kusmam yok ama çok aşırı bulantım var uykundan uyandıracak kadar yarın doktora gideceğim ben de ilaç isteyecektim ilaçtan sonra hiç mi hafiflemedi
mgalanguva zeynepkaradnz bende 12. Haftadayım hâlâ kusuyorum ilaçları ile içemiyorum geri çıkartıyorum bir şey de yiyemiyorum kilo verdim nasıl çözüm bulacam bilemiyorum🥺
rabia4921 @"zeynepkaradnz"17+6 dan selam canm hala sabahları mide bulantısı yaşıyorum bazende kokular rahatsız ediyor 😂
anne9800 Prilamı 6 aylık olana kadar kullandım . Şuan bıraktım ama hala sabahları ve geceleri bulantı çekiyorum. İlk trimesterim çok zor geçti ilaca rağmen .
zeynepkaradnz anne9800 safra kesene baktırdın mı doktorum bazen safra kesesinden dolayı da bulantıların yoğun ve uzun olabileceğini söyledi
zeynepkaradnz bebekisteyen hafifleyip zaman zaman tekrardan pik yapıyor maalesef ama ilaç içmesem kesin daha da kötü olurdum
rabia4921 @“zeynepkaradnz” tabi ilk haftalara göre azaldı yani 16 haftamda bile her sabah kesin midem bulanıyordu et yumurta tüketmezdim bu hafta yavaş yavaş yiyorum ve iki gündür azalmiş mide bulantım dünde kendime böyle dedim tüm gün midem bulandı😂😂
zeynepkaradnz mgalanguva serum tedavisi ya da yatış öneriyorlar böyle durumlarda canım doktorun ne diyor
gizemsezer Benimde ilk hamileliğimde öyleydi ilaçlar asla etki etmiyordu . 5. Aydan sonra azalmaya başladı 7. Ayda hepten bitmişti 8. Ayda doğurdum zaten ☺️ şuan 2. Hamileliğimdeyim şükür bunda yok henüz bulantı kusma .
mgalanguva zeynepkaradnz ilçede yaşıyoruz doktoruma söyledim normal ilaçları kullanmaya çalış dedi bir kere acile gitmiştim zaten serum takıldı hafta içi ikili test için merkez hastaneye gidicez oradaki doktorada anlatıcam durumu
zeynepkaradnz mgalanguva vitaminleri kustuğunu ve kilo verdiğini mutlaka söyle bu şekilde önemsiyorlar çok geçmiş olsun canım
doga_bebek 7+5 daha 5haftalıkken 3gün yemek yiyemedim kustum doktor değerlerime baktı falan ilaç verdi şimdi ilaç sayesinde kusmuyorum ama mide bulantım ilk zamanki gibi mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum
zeynepkaradnz doga_bebek mide bulantısı da çok yoruyor benim de 5. Hafta başladı 9. Hafta pik yaptı maalesef şimdi prilam ve serumla günleri geçirmeye çalışıyorum