merveeeeeeeeeeeeeeeeeee Kızlar 5 santim açıklığım var ama sancım yok su da gelmedi suni sancıdan korkuyoruz az verecegiz dedi doktor bende 1 gün daha beklemek istedim çok mu zor suni sancı
lokismommy merveeeeeeeeeeeeeeeeeee açılmanın yarısına ulaşmışsın nefes egzersizleri ve ördek yürüyüşü vs bunları yaparak destekledin mi?yapmadıysan bol bol yap tek avazda kurtarsın rabbim
gamzeakarsu17 merveeeeeeeeeeeeeeeeeee en zor kısmını atlatmışsın hiç korkma ılık sulara gir yerlerde emekle.4cmden sonrası suni sancıyla 2 saatte falan çözülüyor hiçte korkma ahım şahım bişey değil ritmik giriyor sen zaten zor kısmını geçirmişsin
merveeeeeeeeeeeeeeeeeee lokismommy şimdi hastedeyim canımm eve geçince yapacağım biraz bekliyorum hastanede belki sancı gelir
merveeeeeeeeeeeeeeeeeee gamzeakarsu17 inşallah canım ilk bebeğimde almadım herkes birşey söylüyor normal doğurmuştum o yüzden biraz korkutuyor suni sancı sürekli devam mı ediyor verdiklerinde yoksa duruyor tekrar başlıyor mu
gamzeakarsu17 merveeeeeeeeeeeeeeeeeee duruyor 5 dk sonra yeniden giriyor ritmik olarak sancı girip çıkıyor