Merhaba arkadaşlar ben pkos hastasıyım bir yıldır gebelik elde edemedik tedaviye başladım hamile kaldım o kimyasal gebelikle sonuçlandı daha sonra 2 Ağustos son adet tarihim 17 Ağustos’dan aşılama yaptırdım 29 Ağustos’ta kanda hamile olduğumu öğrendik sonuçlarım şu şekilde
29 Ağustos beta 77,8
31 Ağustos beta 150,27
3 Eylül beta 458,26
7 Eylül beta 1284,81
9 Eylül beta 1699
11 Eylül beta 2360,55
17 Eylül beta 4902,45
23 Eylül beta 15.809,60
Keseyi ilk 11 Eylülde gördük ve 6 mm idi yolk da bebek de yok tabi benim beta artışlarımdan zaten biraz korku var içimde sonra doktor 5-10 gün içinde yolk oluşmalı dedi Daha sonra 17 eylül de gittim 6 gün sonra hala yolk görülmedi ama kese da büyüme var 11 mm olmuştu %90 boş gebelik kürtaj olursun dedi yine bekleyelim 1 hafta daha dedi sonra özele falan gittim aynı şekilde sonrasında 23 Eylül günü yani dün şehir hastanesine randevu almıştım bir de ordan bilgi alayım diye beta beni aşırı şaşırttı ve ultrasondaki doktor yolka dair bişeyler oluşmaya başlamış dedi kese de 14 mm olmuş dedi bir beyazlık vardı bana da gösterdi kanaman yoksa 1 hafta daha bekle dedi şimdi ben bekliyeceğim ama böyle şeyler yaşayan var mı bebek oluşsa peki hani geç oluştu diye yada beta az az artıyor diye bu bebek sağlıksızdır denir mi hemen biraz uzun oldu arkadaşlar ama bekleyemiyorum artık çok yoruldum lütfen yardımcı oluun🙏