fikretbaciniz kalbimdekiminik ya ben uygulama fln takip etmiyorum bide telefonum yeni açıldı ne zaman olmuş
kalbimdekiminik fikretbaciniz Kandilli uygulaması bende var deprem olunca direkt bildirim geliyor çok korkuyorum depremden o yüzden
busbus222_ kalbimdekiminik Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah canım çok sağol 🫶🤲 geçmiş olsun herkese
eeren kalbimdekiminik Gaziantepte yaşıyorum aynı şiddette burada hissedildi 😢 yer durmak bilmedi resmen.avizeler,kapılar,dolaplar oynadı bir sürü ses geldi yine 😢😢 Allahım yardımcmız olsun. Kendine gelmem saatler sürdü.
kalbimdekiminik eeren Rabbim yaşatmasın tekrar inşallah ben olsam korkudan doğururdum galiba aşırı korkuyorum 🥺
eeren kalbimdekiminik Allah korusun ya 😢 ben de çok korktum ne yapacağımı şaşırdım.en üst katta oturuyorum ne ayağa kalkabildim ne oturabildim o anın bitmesini bekledim sadece 😢 hem hamileyim hem bi kedimiz var inmeye kalksam ben zor inerin zaten üstüne kedi aklımda kalacak.
zuleyha_00 kalbimdekiminik baya uzun sürdü kahvaltı hazırlıyordum tam pişileri yağa atarken o anki panikle parmağımda kızgın yapa girdi baş parmağım ful yandı şuan balon gibi şiş ama deprem uzun sürdü yani baya da hızlıydı dolapların içindeki tabaklardan sesler geliyordu