sevgidolubiranne esra_18_ bence bidaha test yapma gerek yok gidip kan ver bu test pozitif ha elimde var yapayım diyorsan o ayrı ama hamilesin bence 🥰
masella esra_18_ sabrederim dersen 2 gün sonrası daha net olur. Ben 10lu test aldım testim olduğu için yarında yapacağım. Tek testim olsa bende doo12yi beklerdim. En net 12den sonra çıkıyor.
esrakadirr Yarın yap canım beklemek çok zor zaten ben farklı markaların testleriyle yapmıştım dayanamayıp.
sevgidolubiranne 1_Ozgnn ilk yaptığı zamanda da var çizgi . Kendisi farketmemiş negatif diye söylemiş zaten ama orada da silik görünüyor bu test pozitif
esra_18_ sevgidolubiranne inşallah canım ya çok ümitlendim heveslendim bakalım ne olacak yarın ve 26nda birdaha yaparım bat 26 benim zaten baktım hala adet olamadım pazartesi kan veririm
1_Ozgnn sevgidolubiranne siz öyle diyorsanız öyledir şimdi brn konuya tam hakim değilim görsele göre yorum yaptım hatta yanıltmamak adına yorumumu silmiştim .
masella sevgidolubiranne bencedeee ilk çektiği andada silik var. Bende dikkatli bakınca gördümmm. 🥰 @esra_18_
sevgidolubiranne esra_18_ Yaa aşk olsun sabahtan beri diyorum kız var diyorum var benimki gibi aynı beklemek zor değil mi bin kere kan vermiştim 😃
sevgidolubiranne esra_18_ Bak aynı senin negatif dediğin ilk beş dk olan hali ve sonraki 1-2 saat sonraki halini tekrar atıyorum
esra_18_ sevgidolubiranne baktım canım sen çok cesaretlendirdin bakalım yarın birdaha test yapacagım sonrada kan veririm
mimika esra_18_ çok üzgünüm ama sonradan cıkan cizgilerin bir önemi yok. Ama umut devam ediyor tabiki adete kadar. Bazen adetten sonra bile öğrenenler oluyor bende dahil. Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin aminnnn
ummuhanduran29 esra_18_ kaç gündür sizi ve heyacanınızı görüyorum bencede pozitif maşallah Rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin tebrik ederim 🧿❤