33+4 haftalık gebeyken yüksek tansiyon ve idrarda protein kaçağı ile preeklampsi tanısı konuldu. Kızımın gelişimi 2 hafta gerideydi ve yeterince oksijen almıyordu.34.haftada ciğer geliştirici iğne vurup sonrasında kızımı alacaklarını söylediler. 3 gün boyunca hastanede yattım ve bu süreç boyunca yediklerime içtiklerime dikkat ettim dua ettim her şeyi Rabbime bıraktım. Sonra bir mucize oldu ve doktorum tansiyonumun stabil seyrettiğini bu şekilde devam ederse eğer bir hafta daha bekleyebileceğimizi söyledi. Evde 2 saatte bir tansiyonunu ölçüp yediklerime içtiklerime dikkat ettim bol su içtim yürüyüş yaptık dua ettim. 35.haftamdaki kontrolümde gebeliği bir hafta daha ilerletme kararı aldık. Ve böyle böyle 38.haftama geldik. Doktorum bana bu durumun nadir olduğunu ve gerçekten ilk defa karşılaştığını benim de kızımın da çok güçlü olduğunu söyledi. Ta ki 38.haftamdaki tansiyon değerlerim yükselene kadar… artık gebeliği ilerletmenin sıkıntı olduğunu söyledi. Normal doğum istediğim için önce normal doğumu deneyeceğimizi ama en ufak tansiyon yükselmesinde direk sezeryana alınacağımı da ilave etti. 38+2’de doğumhaneye gittim. Açılmam yoktu, suyum gelmemişti, sancım yoktu. Çok zor ve çok uzun bir sürecin önümde olduğunu biliyordum ama vazgeçmedim. Sabah 11’de girdiğim doğumhaneden suni sancısız, epiduralsiz 36 saatlik zorlu bir süreçten sonra normal doğum yapıp kızımı kollarıma aldım. Kızımı ve beni gözlem altına aldılar ve 2 gün boyunca hastanede kaldık. Daha sonra değerlerin normal olduğunu bizim de iyi olduğumuzu söyleyip taburcu ettiler. Şimdi 5 günlük oldu kızım ve elhamdülillah iyiyiz. Rabbim’e sığınıp onun bizim için en hayırlısını nasip edeceğini biliyordum. Hep dua ettim. Kendinize evlatlarınıza bol bol dua edin ve hep umudunuz olsun. Bu da benim doğum hikayem.