2prensesannesiiii haftaya dra gideceğim dpo 9 oluyor hormonlara baktıracağım tabi gebelik testide yapar gecikmemden dolayı çünkü döngümün 36. günündeyim bugün progesteron kaça çıkarsa gebelik ihtimali düşünülür
busrax_ 2prensesannesiiii 9 dpo olunca beta zaten varsa yüksek çıkar canım benim 8 dpoda çok yüksekti ama yine gebelik yoktu
2prensesannesiiii busrax_ anladım canım bazı bilgilerde yüksekliği gebelik ihtimalini düşündürebileceğini belirtiyor hayırlısı kaç çıkmıştı sizin
2prensesannesiiii busrax_ aaa baya yüksek çıkmış gerçekten ama bu da iyi bişey vücudun kendini gebeliğe hazırlayabiliyor tutunmada sorun yaşamazsın en kısa zamanda pozitif haber alırsın inşallah 🥰🙏🏻💫
busrax_ 2prensesannesiiii bir buçuk sene önce 10 haftalık bir kaybım oldu ondan sonra hiç hamile kalamadım. bir sorun da görünmüyor. bu ay da olmazsa tüp bebeğe başlayacağız. inşallah güzel haberler alırızz
busrax_ 2prensesannesiiii bu arada bu değerin çıktığı ay klomen kullanmıştım 2 - 3 tane yumurtam vardı değer o yüzden bu kadar yüksek çıkmış olabilir :) her yumurta sonrası ay bir korpus luteum olduğu için değer bu kdaar yüksek gelmiştir
2prensesannesiiii busrax_ başınız sağolsun allah kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallah allah gönlünüze göre versin inşallah🙏🏻💫✨