nazende17 sezaryen ile ilgili sana yardımcı olamam ama ben anneliği çok sevdim. Hani hep sosyal medyada görüyordum o kapıdan girdiğin kadınla çıktığın kadın aynı olmuyor diye. Gerçekten öyle oluyormuş. Bu zamana kadar aşık olduğun eşini sevdiğin anneni babanı unut. Aşk ve sevgi terimini gerçek anlamı ile kucağına aldığında yaşıyorşun. Bu zamana kadarki korkularını endişelerini unut yani hepsiyle tekrar tanışıyorsun. Bebişinle birlikte aslında sende yeniden doğuyorsun. Hayatındaki en büyük başarı gurur duyabileceğin bir şey yaşıyorsun. Ah birde böyle sana bakışları varya yavruna baktığında gözlerin dokuyor böyle ağlıyorsun ama neden ağladığını bilmiyorsun ama böyle duygunu kontrol edemiyorsun. Uykusuzluk ağrı sancı sızı bunların hiçbirini hatırlamayacaksın süper anne oluyorsun bildiğin. Yeri gelicek böyle eski benliğini arıyacaksın falan ( bence hormonsal bir iniş çıkış bu), isyan ediceksin yeri gelicek, ağlayacaksın ama sonra bebişin uyuyunca diceksin ki ben ne yapıyordum ya bebiş yokken diye belki saatlerce boş boş oturacaksın uyansın diye can atıcaksın uyandığında da aslında ne kadar çok özlediğini ve sevdiğini anlayıp özür dileyeceksin :)) sana tavsiyem güzel anne her anın tadını çıkar, bol bol fotoğraf çek, sarıl kokla ayırma yanından kucağından da indirme her saniyenin tadını çıkar. Çünkü zaman çok hızlı akıp gidiyor ve biliyorum hemen hemen her anne eski fotoğraflara bakınca zamanın bu kadar hızlı geçmesine ağlıyordur 🥹 sağlıcakla gelsin yavrun.
Bir dip not eklemek istiyorum sadece çok zor ilk zamanlar biliyorum ama bebişin uyuduğunda uyumaya çalış ben çok sonra yapabildim ama keşke diyorum dinleseydim. Sen kendine iyi bak ki bebeğinede iyi bakabilesin :)