esrgnyl Bizim kısa öz basit geleneksel isimlerimize kıtlık girmiş anlaşılan. Burdaki isimlerden birtanesini bile koymazdım sanırım kızıma😌 tabi herkesin kendi kararı ve zevki..
beeetul esrgnyl Lafı gediğine koyup sonra “tabi herkesin kendi kararı” bilmem ne. Hiç haz etmiyorum sizin gibi yargılayıcı konuşan insanlardan. İsim tavsiyesi verip herkese saygı duymak tercihiniz olmalı. İlla dil uzatmanın ne anlamı var?
sym_890 esrgnyl evet geleneksel isimlere kıtlık girdi yeni nesil isim kıymak isteyenlere de böyle laf atmak sizin haddiniz değil öneri veriyorsanız verin vermiyorsanız tanımadığınız insanlara laf sokmayın.
Lodoss beeetul valla o kadar güzel yazmışsınız ki 🫶 bende anlamış değilim tek doğru kendi hoşlarına giden isimler gibi yorum yapıyor millet şaşırıp kalıyorum
nisan_g beeetul resmen iç sesim olmuşsunuz sadece yargıla laf söyle sonra herkesin kendi zevki kafasında olan insanlardan hiç haz etmiyorum tam nokta atışı yapmışsınız 🫶🏻👏🏻
babyonn beeetul çok doğru yazdınız. bu da moda oldu deyip deyip bi şey yok gibi herkesin tercihi demek. Bir de bana herhangi bir ismi küçümsemek de doğru gelmiyor burada onu da çok görüyorum herkeste olan isim falan deniliyor hiç duyulmamış olsun diye saçmalamak istememiştir belki insanlar.
beeetul Lodoss 💖 Saygı duymayana saygı göstermemek lazım. İşin komiği tepki almadıkları için haklı görüyorlar kendilerini
beeetul nisan_g Yani doğru tektir yargılayıp, saygı duyuyorum demek fazla çelişkili bir tavır diye düşünüyorum 😏
ipek9 Benimde kızım olacak Ela Sare koyacam inşallah 🙏🏻 sadece ela düşünüyordum aslında ama rüyamda ela sare koyduğumu gördüm
fatoss1907 Kızım olcak Nare koycam insallaah hep bir kızım olursa adı Nare diyordum ama insallah değiştirmem😂😂😂