gzm123_ Kızlar sabah 4 gibi ufak regli ağrısı gibi ağrıyla uyandım, saat şuan sabah 8 oldu peçeteye kan geldi ufak bir şekilde acaba nişanım mı geldi? Ne kadar sürer anlamam ya da ilerlemesi 39+5 deyiz korkuyorum. Lütfen yazar mısınız ne yapmalıyım beklemeliyim dimi erken henüz
Merve-metin gzm123_ nişan gelmiş canım ben nişan geldikten 2 gün sonra doğum yaptım bebeğin hareketlerini,sancının aralığını 5 ek bir gelmesi gerekiyor birde kanaman olursa bu 3ünden bir tanesi bile olsa beklemeden hastaneye git şuan hastaneye gitsen bile bişey yapmazlar
glcnylmzz gzm123_ bir duş alın çantanız elinizin altında olsun Bebeğin hareketleri nasıl Sancı aralarında geçen süre ve sancı uzunluğu düzenli mi
miracam gzm123_ Benim regl sancım gibi vardı. Duşa girdim belime su tuttum sürekli sonra duştayken nişanım geldi. Sonra ağrıların arasındaki dakikayı hesapladım 5te 1 e düşünce hastaneye gittim doğurdum😂 Yani demem o ki nişan gelince o günde doğurabilirsin çantanı falan hazırla sağlıkla gelsin🤲☺️
gzm123_ glcnylmzz sancım yok gibi sadece geçmeyen bi regli ağrısı gibi düşünün bağırsaklarım çok hareketli sadece başka henüz bir belirti yok
glcnylmzz gzm123_ o zaman yaklaşmış bir iki güne doğumunuz gerçekleşir inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸
bulut_cm Ay aynı şey dün gece ben de de oldu gece tuvalete kalktım , peçetede biraz açık renk pembe gibi kan vardı ama jel gibi değildi böyle anlayamadım nişan mı ne, sonra da regl sancısı gibi oldu bi müddet sonra uyumuşum 😵💫
gzm123_ bulut_cm sizin daha erkenmiş inşallah beklemeden gelir çok uzayınca insan stres oluyor hadi hayırlı haberlerimizi alalım inşallah🌝