masella 2prensesannesiiii eğer varsa 9. Gün kanda düşükte olsa çıkar hiç testlerle uğraşmadan öğrenmiş olursun Allahın izniyle inşallah. Ovülasyon testlerine devam etmiyorsun dimiii?
2prensesannesiiii masella yok çatladıktan sonra devam etmedim allahtan çatladı bide 1 tane ovülasyon testim kalmıştı yaptım silik çıktı 🥰
2prensesannesiiii masella inşallah çıkar ya ama hiç belirtim yok yumurtlama zamanınkasık ağrım sancım oldu ama şuan hiç bi belirtim yok senin var mı
masella 2prensesannesiiii bundan sonrası sabretmenin en zor olduğu zaman zaten dpo9 10a gelene kadar günler geçmiyor🥹
masella 2prensesannesiiii döllenme olduysa eğer şuan tüplerde rahme doğru yolculuk var. 🥹🤗 Ben dpo6dan sonra belirti hissetmeye başladım. 6ya kadar hiç bir şey yoktu.
2prensesannesiiii masella neyse haftaya az kaldı sabredeceğim bi şekilde 🥰🙏🏻 inşallah göreceğim pozitifi ben de 🙏🏻✨
2prensesannesiiii masella yaaa inşallah ben bi gebeliğimde yine ovülasyonla 3. günü midem kaynadı ağzım sulandı kusacam kusamıyordum inanılmaz bişey yaşadım onun kalbi durdu kürtaj olmuştum ama kızlarımda hiç öyle olmadı bi kızımda regl sancısı çektim bi kızımda kasık ağrısı şiddetli hemde ağrıdan kızımı kucağıma alamazdım şuan hiç bişey yok bakalım🥹
nur_1207 masella ay benim çatladı yumurtam daha yeni belimde ve kasıklarımda hafif ağrı girdi dün gece
emosland masella o zaman sen ben kadar bekleme kuzum adet gününde al git özelde hemen kan sulandırıcılara fitillere başlıyorlar düşük hikayesinden dolayı💖Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum sağlıklı bebek nasip etsin kuzum benim
masella busrax_ Allah razı olsun inşallah Allahım sabreden, bekleyen bende dahil herkesin mükafatını verir.🙏🏻🌸 İnşallah benimde gerçek bir pozitiftir kan sonucunda üzülmem, çok umutlandım çünkü 🥹❤️
masella nur_1207 benim yumurtlamadan 5 6 gün sonra özellikle sağ kasık ağrım ve losyonumsu akıntım oldu. Regl kadar yoğun bir ağrı değildi. Bel ağrısıda dün başladı. Regl yaklaşınca regl olacağım diye düşündüm.