masella Ayy kızlar umarım beni yanıltmaz bu test. İlk 3 dakika içerisinde belirdi. Pembede duruyor sanki gerçek gibi 🥹🤲🏻 dpo10 bugün reglime 4 5 gün var. 
esra_18_ masella hayırlı olsun canım bende yaptım şimdi post attım buraya negatif çıktı bu ayda elendim galiba ben 🙋
yumicupii masella var kesinlikle ve bu test iyi bir test 😍 Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin 🥰
sevgidolubiranne masella bu test en az 50küsürlerde gelir çok daha silik bir şekilde 25 ti öğrendim kan verip netleştirin bence 🥰
aysnr_cn Hayırlı olsunn hamilesinizz 🌸✨ Ama daha çok küçük bu yüzden çok silik bugün kan verirseniz beta HCG niz muhtemelen 10 küsür civarlarında çıkıcaktır.
masella aysnr_cn ayy teşekkür ederim inşallah inşallah vardır🙏🏻 2 gün sonra tekrarlayıp koyulaşma takip edeceğim, iyice netleşirse testte o zaman kan vereceğim🥹
irem_06 Benim bundan daha siliktii ama hemen acilde kan verdim 47 çıkmıştı betam bence kan vermelisin
masella irem_06 ayyy içim gidiyor kan vermek için 🥹 ama yalancı pozitifleri görünce bir kaç gün bekleyip öyle vermek istiyorum. 2 gün sonra tekrar yapacağım dahada belirginleşir inşallah 🙏🏻
masella sevgidolubiranne ayyy bugün umudum vardı ama asla bu kadar net beklemiyordum gerçekten dpo10da çıkmaz bile diyordum. Bir kaç gün daha yapıp koyulaşma görürsem hemen kan vereceğimmm 🥹🙏🏻
masella bebekisteyen hemen çıktı özellikle ilk 3 4 dakikayı takip ettim. 🥹Allahım inşallah bendede doğru çıkmıştır 🙏🏻
masella 2prensesannesiiii ayyyyy teşekkür ederim bekleyen isteyen herkese nasip olsun 🙏🏻 inşallah yanıltmıyordur henüz sevinemiyorum bir iki gün daha telrarlayacağım testi🥹