zhdecviii Kızlar gebeyken eşinden soğumak tiksinmek kokusu tuhaf geliyorsa bebek cinsiyeti kızdır diyorlar doğru mu ?
miraydan zhdecviii hurafemi gerçek mi bilmiyorum ama ben iki kızımda da aşırı tiksindim ilk aylar eşimden hep bana sarımsak soğan kokuyormuş gibi geliyordu , bende oldu yani 🙃
SuEr_Tu1512 zhdecviii Ben 2 oğlumda uzaklaşmıştım şuan kıza hamileyim sanki daha bi seviyorum yaklaşıyorum istiyorum
zeyzey_es zhdecviii AA benim ilk gebelikte kızım oldu eşimden aşırı tiksindim elimi bile tutsun istemiyordum şuan ki gebeliğimde öyle bişey yok ama cinsiyeti belli değil daha
zhdecviii miraydan suan bende öyleyim eşime yaklaşmak istemiyorum eşim bazen kızıyor bana bana niye yaklaşmıyorsun neden soğuksun sen beni sevmiyorsun diyor 😁
zhdecviii SuEr_Tu1512 benm de 2 oğlum var bende hiç uzaklasma olmamıştı ama bu gebeliğimde uzaklaşma tiksinme soğuma geldi öpmesine bile katlanamıyorum bizim burda eşinden tiksinirsen eşinin kokusu sana cirkin gelirse bebek cinsiyeti kız olur diyorlar
miraydan zhdecviii benim ki üç ay bitince geçmişti umarım senin de öyle olur , ama gerçekten çok kötü bir durum keşke anlayabilseler ☹️
zhdecviii miraydan bende suan 3 aylığım ama bakalım inşallah geçer yoksa bu böyle devam etmez yani sürekli kavga içerisindeyiz eşimle kafasına farklı şeyler takıyor mesela telefonuma bakıyor ben uyuyor oluyorum
besteeeengnkru zhdecviii benim bebişim erkek ama eşimin ne zaman yüzüne baksam veya birlikte yemek yesek kusuyorum miğdem bulanıyo 😅😅 bide ilk 4 ay çok tiksinmiştim yani 😅
zhdecviii besteeeengnkru ben yüzüne bakabiliyorum da yatakta yatarken yanına yanaşamıyorum katlanamıyorum 😁
miraydan zhdecviii senin eşinde baya abartmış ama ona gebelikte yaşanabilecek sıkıntılar hakkında araştırma yapması gerektiğini söyle belki okur anlar Allah yardımcın olsun umarım bir an önce geçer 🌺