rabia4921 @“vanilyalibuse” sende sağlıcakla kucağına al canm cinsiyeti beli mi ben daha beli değil kendini göstermiyor
lokismommy vanilyalibuse aşkım benim bebe de eliyle kapatıyor ya burnunda ya ağzında doğurmadan yüzü görünen bir ultrason istiyorum yok inat etti 35 oldu bi zahmet bugün göster be kanka diyorum 😅😅😅
vanilyalibuse lokismommy ahhahaahahahah biz 26-27. haftada detaylı ultrasona gideceğiz yüksek ihtimalle, o zaman bir umut görürüz belki diyorum da bakalım 😅💕
vanilyalibuse lokismommy dün doktora sorduk 28. haftaya kadar yaptırabilirsiniz dedi balım biz de bir şüpheye düştük, 28. haftadan sonra yapılmıyor dedi 🥹
lokismommy vanilyalibuse doktor dediyse iyi o zamsn aşkım inşallah her şey yolundadır yüzünü de gösterir bol bol yanaklı olur o zamana kadar 🥹🥹💕🌸
vanilyalibuse lokismommy oyy inşaallahh aşkım benimm, dün ballı çöreğimi gördüm ama 3d ultrasonu yok doktorumun 🫠 ve yazdırma şeysi bozulmuş fotoğrafı yok o yüzden 🥹
lokismommy vanilyalibuse çok şükür yüzünü düzgünce gördük aşkım yine parmağını emiyordu ama diğer elini emdiği için yüzü ultrasona doğru açıktı tombiş tombiş yanakları olmuş🫠🧿🥹
vanilyalibuse ozgecelik27 merhabaa 💕🫂 ooyy maşaallahh, bayağı büyümüşş, sağlıkla sıhhatle gelsiin 🎀✨💖
ozgecelik27 vanilyalibuse teşekkürler işallah Allahım herkese sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin 🙏❤️