vanilyalibuse kubosnkuzusu Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz, gönlünü ferah tut, Rabbim gönlüne İnşirah ferahlığı versin… Allah’ım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun 🫂💝
kubosnkuzusu vanilyalibuse aminnn kuzum aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına al inşallaaah
alyasmoms vanilyalibuse aslında az kalmış gibi gözüküyor ama doktor 40 41. haftaya kadar yolu var dedi bu durumda daha bir ay var bana çok geliyor bilmiyorum😂😂😂
vanilyalibuse alyasmoms hahahaha ay zaman o öyle hızlı geçiyor ki baksana 38 haftaya gelmiş bile minnoş 💕🫂 Rabbim bizlere de o haftaları görmeyi nasip eylesin
Nilozof vanilyalibuse Ay biz bugün mor lahana olmuşuz 🥹 Büyükçe bir lahana sanırım 29+0 çünkü hehehehe 😂
ikiz_annesiii vanilyalibuse uygulamaya göre 27+4 ama iki gün önce hastaneye gittim ultrason da 28+4 haftayla uyumluydu kafam karışıyor
vanilyalibuse ikiz_annesiii eğer sürekli böyleyse sat güncellenmeli, normalde benim 4 Mayıs’ken 23 Nisan’a güncellendi 🙏🏻