Fatmailkim Bu hastanede doğum yapanlardan Doktr ve doğumla ilgili deneyimlerini paylasabilimi arkadaslar
Meryembzdmr Fatmailkim ben saha Doğum yapmadım ama ben de o hastahaneye gidiyorum. Doktorum tea teavazde, doktorumdan da gayet memnunum
KbrSaglk Fatmailkim ben 3 yıl orda çalıştım şuandada 26 haftalık hamileyim Dr Fatma Türkan Ayan’a gidiyorum çok memnunum daha önce orda çalıştığım için biliyorum doğum öncesi sonrası ilgi odaların konforu gayet otel hizmetinde 😊
Fatmailkim Meryembzdmr aa bende tea hanıma gidiyorum gerçekten çok anlayışlı güleryüzlü sıcak bir Doktr bende onda dusunuorum doğumu.sizin kaçıncı hafta
Ertugunannesi Fatmailkim bilgilimi her kontrolde davranislari nasil acaba bilgi verirmisin doktor ariyorum erdemi dusunuyordum ama hsla net degilim tea hanim hakkinda bilgi verebilirrmisin
Fatmailkim Ertugunannesi tea hanim güler yüzlü hastasını dinleyen bilgili sıcak kanlı tavsiye ederim.ben orda yasemin hanıma gittim ondan memnun kalmayıp tea hanıma geçiş yaptım şuan memnunum
Fatmailkim Ertugunannesi ben riskiyim zaten kan sulandırıcı igne kullanıyorum düşük tehlikem vardi protestani yeni bıraktım sekerim diyetle sınırda
Ertugunannesi Fatmailkim he buna ragmen iyi doktor yani bende riskli grubundayim progestan hap kullaniyordum fitile gectik simdi
Ertugunannesi KbrSaglk evet fatma hanimida cok duydum bi tea hanimi bide fatma hanimi ama cok kararsizim riskli gurubundayim nisaya gidiyordum riskli diye ilgjlenmediler benimle capa yada kanuniye git dediler napsam bilmiyorum yani
KbrSaglk Ertugunannesi bende ikisini çok öneriliyo diye biliyodum ikisinede gittim ilk aylarda fatma hanımda karar kıldım bilgi verişi ve ilgisi çok detaylıydı