seymanurq 10 lu set hastane çıkış seti aldı kayınvalidem ağır güzel bir model çocuk doğduğunda ilk bunu mu giydireceğim yoksa ilk kıyafeti başka olup da kirleniyor mu bu ağır takımı çıkarken mi giydiriyoruz Nasıl yapmam gerekir
Alara6161 seymanurq hemşirelere normal takım verdirirsin odana getirdiklerinde bebişini kaynananın aldığını giydirirsin.
Serendipity16 seymanurq doğumhaneye normal takım ver kan falan gelebiliyor kirleniyor odaya gelince güzel takım giydirirsiniz
Semaaa__ seymanurq eltime refakatçi olduğumda bebeklerin üstü çok çabuk kirleniyor bence o takımı fotoğraf çekimlerinde kullan çünkü hemen kirleniyor hatta ben eve gelince hastane çantama 2 takım daha ekledim 5 takım ile gidicem ne olur ne olmaz diye ahhahah
Alara6161 seymanurq çünkü bazı hastaneler temiz getirmeyebiliyor nolur nolmaz diye iki çocuğumda eski takım verdim odama getirdiklerinde yenileri giydirdim bundada öyle yaparım .
Alara6161 Semaaa__ erkek bebeler çok kirletiyor ya ben salı doğuma girip cuma taburcu olmuştum ilk çocuğumda bir valizde sadece çocukla benm eşyalar vardı 3 valiz iki poşetle geri çıkmıştım 😁😁 bez değişmek için açmaya gelmiyor sağlam işerdi kızımdada bi bi gece yattım doğduğunda neyle yattıysa onla çıkmıştı
Semaaa__ Alara6161 o kız bebekdi benim ki de kız bebek ama dediğin gibi üstünü bebek kirletmiyor hemşirler eltime kan verirken damar yolundan kan aktı hep bebeğin üstüne geldi onu değiştirdiker bu sefer başka bişey oldu tam hatırlamıyorum o zaman da kirlendi üstü onu da değiştirdiler 3 takım tek götürdü eltim ahhaahhahah