iremkkk Kızlar neler yaptınız neler hazır, ben 5 senenin sonunda ikinci doğumumu yapıcam ama herşeyi unuttum kıyafet çıtçıtlı ne kadar alayım ne zaman yıkayıp çantamızı ne zaman hazırliyim hiç bişey kafamda net değil
cuteregina iremkkk alışverişi tamamladım eksiklerim bitti 32.haftaya kadar odası ve hastane çantası hazır olacak şu an 28+1 iz
Anne123__ iremkkk alışverişi genelde internet üzerinden yaptım yorulmadan rahat rahat hallettim kurtuldum😂 ama henüz yıkamadım ve çanta hazırlamadım 34 haftalık olduk neyi beklediğimi bende tam bilmiyorum geciktirdikçe geciktiriyorum😅
aylosum 28+5 haftalık hamileyim. Bebeğime tek bir zıbın dahi almadım henüz. Erteleyip duruyorum hiç enerjim de yok bakalım nasip 😵💫🤕
iremkkk aylosum ben de bi kaç kıyafet aldım beşik ve anakucağını aldım haftaya da dolabını falan alırım diyorum
iremkkk cuteregina ouy maşallah sağlıkla gelsinler inşallah ben de başlicam artık eksikleri tamamlamaya inşallah
iremkkk Anne123__ ee daha haftan geçmeden yıka da ütüle neyi bekliyosun ne güzel az kalmııışş 😍 kıyafet falan ne kadar aldın ya kaç takım kaç tulum geçen kızımın küçülenlerini ayırdım biraz fazla almışım nasıl yapsam bilemiyorum 3-6 ay arası bişeyler de aldın mı benim ikinci erkek herkes erkek çabuk büyür falan diyo
Anne123__ iremkkk ben çok fazla bişi almadım ilk 3 4 ay olacak kadar aldım sonrasını beneğin gelişimine göre alırım diye düşündüm. 2 abisi var onlardan kalma kıyafetlerim de var zaten ihtiyaç duydukça onları da kullanırım ilk zamanlar diye düşündüm kızıma sadece işte dışarı çıkarken ev içinde temiz güzel kız kıyafetleri biraz aldım ama dediğim gibi aşırıya kaçmadım ileriki dönemlere de almadım bazı bebekler hızlı büyüyor tombiş olabiliyor 3 aylıkken 6-9 aylık kıyafetler misal oluyor o yüzden 3-6 ay kullanamıyor pek o yüzden beneğin gelişimine göre doğduktan sonra almak daha mantıklı geldi 😅 ilk olmayınca zaten insan daha tecrübeli oluyor aslında insan ilkte heves ve bilmediği için yaşına kadar her çeşidi alıyor sonra bir çoğu kullanılamadan bebek büyümüş oluyor
Anne123__ iremkkk bu hafta aradan çıkarıcam inş 35. Haftaya da giricez daha yapıp kenara koyayım hepsini rahatlayayım
naranta kusum tamamlamaya bak ileri haftalardan bildiriyorum hic halin kalmiyor ahdkdhdk bir de tiktokta gordum kizin bebisi erken gelmis 34 35te mi ne onlar da hicbir sey yapmamislar gelmez diye sonuc bebek valizde uyuyor ahdkdhskdhk ufaktan basla yani bebikolar ne zaman isterseler geliveriyorlar cunku