jaelmmdva bi chok insan bishey olmadigini söyluyor,chatgpt veya bazi doktorlar ciyerin yasak oldugunu soyluyor?yedinizmi hic bishey oldumu?canim chok cekiyor 4-5 gundur artik yiyorum
meri142334 jaelmmdva ilk öğrendiğim zamanlar çok canım istemişti o zaman yedim bir kere 18 haftalık olduk bir daha yemedim
Papatya-45 jaelmmdva ben yedim dayanamadım 5 6 adet yedim asıraya kacmadan ye bişey olmaz allahın izniyle
muhendistenfikirler jaelmmdva ben hiç yemedim normalde çok severim. Çok çok az miktarda tadımlık yeseniz bir sorun olmaz
eda_plt Ben gebeligimde en az 5 6 kere yedim .ve ilk defa böyle birşey buradan duydum ne zararı var ki
Csctr eda_plt canım sakatat önerilmiyor ciger,taşlık,işkembe’kokoreç. Gibi gibi şeyler bakteri açısından vs diye biliyorum
ali_aybuke jaelmmdva 3. Hamileliğim ve hepsinde yedim hemde öyle az felanda değil dolu dolu yedim. Hala da yiyorum bir sıkıntı olmadı hiç ama siz doktorunuza danışın yinede risk almayın
helin0921 jaelmmdva kızımda yedim bikere doktor izni ile şuan hamileyim benimde canım çok istiyor bu ara 24 haftalık olacam yine doktora danışıp yemeyi düşünüyorum