minnakannesi123 Evet kızlar üçüncü sezeryan doğumum 38+0 da biz elendik Rabbim herkesin kucağına saglikla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah çok stresle girdim ameliyata ama iyiyim çok şükür sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
minikturtam minnakannesi123 nasıl hissetiniz 1 ve 2 ye göre bende girecegim ben birde tüplerimi baglatacagım ben normalde hic endişe etmem korkmam ama baglatcagım ıcın ve 3 cü oldugu ıcın endişeliyim
yineyeniyeni Ay ne güzel canım çok geçmiş olsun bende 2. Olucam ilkinden veya 2. Den farklı mı daha mı zor nasıldı bide aynı yerden bi kesip diktiler
minikturtam yineyeniyeni ben 2 ci ye girdim simdi 3 gireceğim bıraz altından kesıp tek kesi sekilde yapıolar cnm daha rahat gecıyor 2 ci ama 3 bilmiyorum 😄😄
minnakannesi123 yineyeniyeni teşekkürler cnm sağol ikinci aynı yerden kesildi üçüncü biraz üstten kesi attım dedi Dr çok endişeyle girdim çok şükür öyle olmadı tuplerimi baglamadim
minnakannesi123 minikturtam üçüncü Dr dedi ikiye göre daha Zor olur ama iyiyim çok şükür sadece Allah’a sığındım dualar okudum ameliyat boyu uyaniktim iyiyim çok şükür dediğim gibi üçüncüyü biraz yukardan açmış kesisini