citlenbik__ Kızlar adetime 1 hafta var gebelik testi yaptım aşırı silik pembe bir çizgi çıktı pozitif mi acaba
bet88 citlenbik__ evettt şnşAllah hamilesin ben bir hafta önce test yaptım benbeyaz hiçbişe çıkmadı adetime 4 gğn var belli ki bu ayda olmadı benim Senin için çok sevindim darısı bana şnşAllah
melikeaytekin citlenbik__ bu testt yanıltmaz cok dusuk bır hcg ama sonucta yukselmıs yarın kan verıp ıkı gune bır artacakmı kontrol ettırın hayırlı olsun
citlenbik__ yumicupii ben ilk yaptım 2 dk sonra baktım silikti sonra daha netleşti gibi geldi var mı yokmu inanamıyorum yanlış çıkmasından da korkuyorum
yumicupii citlenbik__ yok sanmıyorım çiçeğim yanlış çıkabilcek bir renkte depil ve bu marka iyi yani, Allahın izniyle hayırla sağlıkla gebesin bence 🥰 erken mi yumurtlama oldu peki bir hafta kalaya göre gayet net çünkü 😅
yumicupii citlenbik__ gün içindeki idrarla çıkmayabilir sadece sabah ilk idrarla yap daha çoook yenidir
Bebininannesi_ citlenbik__ bu testin içini aç bende de gözükmedi sonra arakadasim içini aç dedi içinde gözüküyor şuan 8 haftalık hamileyim