tgcumt İyi akşamlar bayanlar bugün doktora gittim kese görülmedi ama kanda idrarda ve progesteron hormonumda çıktı doktor düşük olmasın diye progesteron fitil verdi aranızda yaşayan oldu mu çok tedirginim
panikanne_ tgcumt tedirgin olma canım tutunmayı desteklesin diye veriyor ben de kullanmıştım şu an 21+5 olduk bile hayırlısı olsun hafta ilerleyince kese ve kalp atışı da duyulur için ferah olsun 🌸
tgcumt panikanne_ bana haftaya cuma gel dedi bide hafta içi kan ver hergün acaba çok mu erken kan vermesem bişy olur mu
panikanne_ tgcumt ben ilk öğrendiğimde rahim duvarım bile kalınlaşmamıştı 3 haftalıktım yine de kan değerlerime bakmıştı doktor düzenli olarak bakıyorlar zaten
tgcumt serisel yok karnımdan baktı alttan muane etmedi 4 hafta 3 günlüğüm yani Happy Mom öyle diyor son adet tarihime göre
sinemmi1 tgcumt çok erken canım ben 4+4 üm daha doktora gitmedim kese ve kalp atışı duyulmayacağı için 5 ekime randevu ayarladım Çok eken asla görünmez kese boşuna ilaç kullanma düşük tehliken yoksa
secildumlu tgcumt Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 4+3 kese ve kalp atışı için çok erken ben 8.haftada kalp atışını duymuştum 6.haftada kese görüldü. İçini ferah tut.
tgcumt panikanne_ daha önce düşüğüm olduğu için çok kafaya taktım var mı yok mu diye kafam çok karışık
panikanne_ tgcumt insan öyle oluyor gerçekten benim de bu gebeliğimden önce düşüğüm oldu ve 1 sene hamile kalamadım sonrasında çok şükür oldu