Opsss❗️ ben geldimmmmm🥹🥹 4 sene ağladım gitmediğim şehir gitmediğim doktor kalmadı aslaaaaaa
- Si sorunun olsada olmasada mutlakaaaaa rahim filmi çektiriyorsun kadın doğum hastaneleri yapıo ücretsiz araştır mutlka boşa o kadar para dökme ama deki 3 senedir çocuğum olmuyo🤣
2.si KLOMEN versin doktorun adetimi düzenledi yumurtalarımı çalıştırdı
Sü adetin bitti hop doktora yumurta kontrolüne gidiyosun sonra 14. Gün bidaha yumurtalarına baktırıyosun ona göre ilişki yaşıosun
Ve en önemlisi sürekli akıntın varsa asla sürekli ilaç kullanmıyorsun duru suyla ve hatta ben suya çok az sirke hazırlayıp öyle akıntımı kestim ilaç yumurtalarımıza zarar veriyorr.
Ben bir tane doktor buldum iki ay Klomen kullandık üçüncü ayda rahim filmi çektir mememi söyledi rahim filminde tüplerim açık gayet sağlıklıydı gebeliğe engel hiçbir şey yoktu fakat sen de hiçbir şey olmasa da rahim filmi çekildikten sonra o tüpler iyice temizlendiği için ilk üç ay içerisinde hamile kalma olasılığı çok yüksek ben hem Klomen kullanıp hem filmi çektirdikten iki ay sonra hamile kaldım asla ümitsiz olma asla ağlama ve bu ikinci ayda bir akıllılık yaptın istemsizce kafanıza takıyoruz yumurta mı çatladığı gün birliktelik yaşayıp akşam kocamla çadırımızı aldık uzaklaştık tabii ki arkadaşımız da var gittik bir sahile çadırımızı kurduk istemsizce düşünmüyorsun kafana takmıyorsun ya tutunuyor birazcık da psikoloji de bitiyor bak buna emin ol
He şunu da söyliyim ne beslenme düzenim vardı ne uyku düzenim vardı günde belki 3 saat uyudum işte kilo ver diyet yap bunların hepsi hikaye asla diyet yapmadım asla kilomu da vermedim