Herkese merhaba..önceki postlarimda da bahsetmiştim spinal korkumdann..çok şükür bugün sabah 10.10 da oğluma kavuştum.sabah 10a dogru ameliyathaneye cikartildim.ozelde doğum yaptım.ayrica abimde hastanede ameliyathane hemşiresi o yuzden herkes beni bekliyormuş yukarda.anestezi doktoru geldi ve ekiptekiler beni masaya aldılar.konusak spinal ignem yapıldı ve çok minik bı sinek ısırığı gibi his ve hiç acı hissetmedim.öncesi damar yolu açılırken 2kere denendi odaha çok acıdı.sol bacağımda bı his geldi miniktitreme ve masaya yatırdılar ve hemen alt kismim karincalandi ve uyuştu..ilk olarak serklaj dikisim alındı ve sonda takıldı ztn…sonrasında dokunmalari hissedeceğim söylendi ameliyat ekibi çok iyiydi doktorum geldi onu görünce rahatladım ztn…anestezi teknikeri de işlemle ilgili her detayı anlattı elimden tuttu..hiçbir ağrı vs asla hissetmedim…sallanma hissi oldu bebeği çıkartırken ama mide bulantım fln hiç olmadı..sadece tek sıkıntım spinal yapıldıktan sonra tansiyonum düşmüş bayılma hissi gibi oldu birde çok az bulantı..hemen ilac yaptılar ztn bı iki dakikaya kendime geldim.ve bebeğimin sesini duydum sora çok güzeldi ağladım hemen..sonra bebisi görebileceğim yerde muayene edildi vecocuk dokturu bilgi verdi..sonrasında ise bı yarım saat dikiş sürdü ama çok rahattii..kimse korkmasın ben çok korkuyordum ama genelden çok daha konforluymus…sora beni 15dk yine de genel yoğun bakım odsinda beklelttiler..sorasi asaga odama indim.cok şükür oğluşum da bende iyiyiz..spinal sürecim çok iyiydi yani herkesinde ins benim gibi geçer ben çok memnun kaldım…