derya_1010 tubakilicc seninki daha erken o vakitler kullanıyordum ben senin aklında olsun vitaminine baktır direk kendin takipte ol yani yinede 🙂
derya_1010 sum_doa böyle doktorların nesli tükendi yeminle çok mükemmel bi doktormuş valla 😄 o tavsiye ettiyse kullan zaten demir malesef doğal yolla hemen çözüme ulaşmıyor vitamin şart onda
sum_doa derya_1010 valla öyle zaten demirim hep düşük onda baya toparlamıştım bu ilaç etki de etmiyor sanki çok bilemedim
derya_1010 sum_doa oroferon kullanıyodum ilklerde yükseltti bunu 3ay kullandım yerinde durmuştu şok oldum ve haliyle sinirlendim valla Gyno hiçbirşeye yaramıyor bence
derya_1010 sum_doa 😄 en iyisi canım değiştir sende iyise o bende bunu deniycem ama benim son 1 ayım kaldı artık gerçi sonrasındada kullanıyormuşuz iyise yazarım yine buraya ☺️
eylemtprk @“derya_1010”#p41421808 kuzenım de kullanmiş şuan 32 haftalık o hiç bir etkisini görmemiş ben başka bir şey kullanıyorum şuan o ilaç çok iyi
eylemtprk derya_1010 bende gyno kullandım midem ağzıma geldıgı ıcın bıraktım doktor tavsiyesiyle kendı eski kan ılacımı kullanıyorum o çok ıyı kan değerim çok düşüktü 7 falandı onu kullandım 10 a yükseldı kan değerim