Mucizemyolda2 Bebeğimi kaybettim fakat onun incelenmesine izin vermedim, plesentası patolojiye gitti sonuçlar henüz çıkmadı. bir kaç kayıp olmadan genetik bakılmıyormuş…peki kanda pıhtılaşma falan varsa bu incelemede çıkar mı bilgisi olan var mı?
hemingway Mucizemyolda2 öncelikle başınız sağolsun Rabbim sabır versin 🤲 benim tanıdığım birinin gelini bebeğini henüz yanlış hatırlamıyorsam 6 aylıkken plasentada kan pıhtılaşması sebebiyle bebeğini kaybettiğini biliyorum lakin sebebini nasıl öğrendiklerini bilmiyorum. Patoloji detaylı inceleme yapan bir laboratuvar birimidir yüksek ihtimalle dediğiniz gibiyse sonuç çıkacaktır.
ekinci7227 Mucizemyolda2 basın sağolsun canım geçmiş olsun Rabbim bir dahaki sefere sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah onun için ayrı genetik bölümüne gidiyorsun kan alıyorlar 1 buçuk aya çıkıyor sonucu
pinpinhanim Mucizemyolda2 başın sağolsun aynı sey benim de basıma geldi o kadar yıprandım ki anlatamam. Bebeği ben de vermedim plasenta gitti patolojiye ama sonuc daha çıkmadı bekliyorum sebep de söylemedi doktorlar
Mucizemyolda2 hemingway Allah razı olsun İnşallah bizimde çıkar ne olduğu çünkü test yapmıyorlar ve neden olduğunu tam manasıyla anlayamıyorum sonuçlansın istiyorum
Mucizemyolda2 ekinci7227 amiin Allah razı olsun Perinatolojiyle de görüştüm fakat test yapmıyolar bu bölüm her hastanede oluyor mu acaba
Mucizemyolda2 pinpinhanim sizinde başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versin gerçekten çok ağır bir imtihan🫂 sonuçları beklemekte ayrı yoruyor insanı
pinpinhanim Mucizemyolda2 Allah razı olsun cümlemize inşallah aklımdan çıkaramıyorum bir türlü nereye gideceğimi neyapacağımı şaşırdım
pinpinhanim Mucizemyolda2 benim de öyle oldu kontrole diye gittim kalbı durmuş kafa yapısı bozulmuş bir haftalık bisey dedi doktor sok oldum suanda 28 haftalıktı ama bebeğim 20.haftafa kalmış o da ayrı bi sok zaten
Mucizemyolda2 pinpinhanim cevabı bulunamayan kafamızdaki o sorular düşünceler… rabbim gönlümüze ferahlık ve sekinet versin
Esma006 Mucizemyolda2 benimde gitti patolojiye 20 günde çıktı sonuç temizdi sonra kendim hematoloji patalojiye gittim test verdim 10 tüp kan aldılar bu iki bölümde öğrendim pıhtılaşma çıktığını bende
Mucizemyolda2 Esma006 teşekkür ederm bende araştırıyım o bölümü o zaman kendmiz gidip bi çözüm bulmaya çalışalım çünkü doktorlar bir kaç kayıp olmadan bakmıyorlar
Mucizemyolda2 pinpinhanim benimde öyle olmuştu🥺 ben fark etmiştim ama… insan nasibinsen öteye gidemiyor bizi cennette bekleyecek yavrularımız var elhamdülillah 😢
Esma006 Mucizemyolda2 evet canım ben bir kayıp yaşadım doğum yaptım iki düşük vs oldu dedim yalandan öyle baktılar en az 3 düşük vs bekliyorlar bakmak için
pinpinhanim Mucizemyolda2 kesinlikle nasip değilmiş ama insan düşünmeden edemiyor malesef. İnşallah tek tesellimiz o
pinpinhanim Mucizemyolda2 benim suyumda bitmiş farketmedim ne kanama oldu ne bi belirti keşke farketmiş olsaydım da elimden geleni yapsaydım