merveedal ozgeeugurlu 31 haftalık ikizlere gebeyim 2 demir hapı, magneral magnezyum, mineral içeren bi vitamin, omega 3 Imom kullanıyorum
gozdeau 23 Haftalık gebeyim, gebelikten 2 ay önce regenesis max plus başladım, hala da devam ediyorum. 13. haftadan itibaren demir-magnezyum-d vitamini alıyorum
Busra_h 25071997 ben prilam Dr kullanıyorum. Sizde doktorunuza danışın muhtemelen bunu verecektir. Yazdırırsanız daha uygun fiyata alırsınız
Rojdiyebiri ozgeeugurlu 12. Haftama kadar folik asit kullandım 12. Haftadan sonra d vitamini birde balık yağı kullandım ismi pregnnom birde kan sulandırıcı da kullandım 20. Haftama gireceğim hâla bunları kullanıyorum balık yağımı değiştirdi doktorum şu an gebyfoll kullanıyorum birde magnezyum var demirim iyi çıktı ama doktorum kan ilacını da başlatacakmış
kevkeb tugbaa_sezercanak aslında 18 mayıs ama geç döllenme 30 mayıs 3 haftadır gidiyoruz göstermiyor yarın tekrar gidicez doktor yüksek ihtimal erkek ama hazırlığını yapma emin olalım dedi sizin belli mi
Kubra__mom Gebeliğin başında 12 haftaya kadar folik asit sonra demir d vitamini triod ilacı coraspin içiyorum / başka doktor multivitamin kullanmana gerek yok dedi 31 oldum şimdi kramp ağrılarım başladı magnezyum başlayacağım
tugbaa_sezercanak kevkeb evet belli canım benimkide erkek dedi üç doktorda net dedi bide hareketlerini hissediyomusun ben iki üç hafta önce daha sık hissediyodum sanki seyreldi şimdi kafama takıyorum☺️
Civciv2_ ozgeeugurlu 12. Haftaya kadar folik asit kullandım. Sonra doktor bıraktırdı şimdi multivitamin olarak ocean mummy, demir ilacı olarak feramat, birde d vitamini kullanıyorum ama bir sonraki kontrolde magnezyum takviyesi de isteyeceğim ağrılarım içinn