okaney ozgeeugurlu 12 hafta kadar folik asit sonrasnda onu bıraktırdı demir magnezyum ve kalsiyum yazdı içeriğinde d vitamini de var onu kullanıyorum 23+6 olduk 💖
gzdeozn Haftaya kadar folik asit kesinlikle sonrasında doktorunuzun uygun gördüğü şekilde d vitamini demir ilacı vücut ağrılarınız varsa magnezyum gibi gibi 💖
umayanaa Folik asit olarak regenesis max plus Probiyotik olarak newvit Üstüne demir b12 multivitaminler d vitamini 😅
leylizer umayanaa bence siz fazla kullanıyorsunuz nihayetinde ilaç , siz bilirsiniz ama gebelikte yemek yiyebiliyorsanız bunlara gerek yok, kan ilacı yeterli
kumsalyildirim Haftaya kadar folik asit kullandım. Sonrasında ocean mommy , feramat, magneral ve D3 kullanıyorum .
safiye18 ozgeeugurlu ilk 3 ay folik asit sonra demir ilacı magnezyum d vitamini ekstra da tiroit ilacı ve coraspirin
25071997 safiye18 bende troit ilacı kullanıyorum biraz yüksek çıkmış doktor düşürmeye calisicaz 9 ay boyunca bana da gel kontrole dedi dahiliye
ayse1000 İçinde onbir vitamin bulunan ve folat bulunan ilacı içiyorum kan sulandırıcı ve tiroid ilacı kullanıyorum 17+6 haftalığım
hatic1 36+4 sidefer demir ilacı +magvital magnezyum ağrılar için ocean d vitamıni ilk 3 ay imom takviye edici gıda içerisinde folik asit vardı 3. Aydan sonra haftada iki kere kullandım artık kullanmıyorum imomu 🙂