gencannee_ BloomingMama ben açacak yaptırıcam aynı sayfada çikolata da yapıolar onuda yaptıracağım yeter 🤣
BloomingMama gencannee_ Mevlütte falan yaptırırım çikolatasını hediyelikte muhtemelen öyle yapcam hem doğumda hem Mevlütte veremem hediye 😁
BloomingMama babyonn Bende yaptırırsam anahtarlık falan yaptırırm yine isimsiz olur tabiki ailem benim olduğunu bilse yeter dediğin gibi kartta ismi yazsa yeter
gencannee_ BloomingMama Mevlüt yapamicam ben kış hemde uğraşamam kimsemde yok yardım etsin sadece eşimle bebek doğunca kesin kurban kesicez onun etlerini dağıtacağız
BloomingMama gencannee_ bizde 40ı çıktığı tarihlerde memlekette olcaz o yüzden orda yaparım burda kimsemiz yok zaten 🥹
hemingway BloomingMama ben de hevesliydim açıkçası ama iyiki de yaptırmamışım canımın derdine düşmüştüm hiç sırası olmazmış yani 😂
MorKelebek54 BloomingMama yapilmasi zorunlu degil bende hevesiniz varsa imkaninizda varsa 20 tane felan yaptirin en yalinlariniza dagitim hatira kalir. He dagitmak da istemiyosaniz sadece kendinize bi kac tane yaptirim size hatira kalsin
BloomingMama MorKelebek54 bende yaptırırsam en fazla 10 15 tane yaptırırm fazla değil o da hatıra kalsın diye
saskinleopar BloomingMama ben hastahane odası süslemeyi dahi çok saçma buluyorum dolayısıyla hediyelik de aşırı saçma geliyor
BloomingMama songul3373 ilkinde olduysa ikincidede azda olsa olmalı bence hatıra olarak sakladığınızı büyüyünce görüp kırılır 🥹🥹
meyvemsi gencannee_ memnun kalirsan haber ver bize de mevlut icinde yaptiricam cunku annem diyor illa bir sey dagitmak lazim 🤣🤣🤣