rabiamercann Kızlar randevu bulamadığım için 18+ 5 de detaylı ultrasona gireceğim çok mu erken aranızda var mı böyle gözüken
rabia_25 rabiamercann yani evet erken bi tık 18-24 arası yapılıyor tabi değişiyor doktordan doktora ben 20+4 de gittim bek küçük tam bakılmadı dendi 23+4 de tekrar girdim detaylı usg ye
Dilos3434 rabiamercann 19+5 de gitim erken dendi 22 /20 arası öneriliyor hata Banada tam bakmadı tekrar randevu aldım 23+ 4 olmuş olcak
Hatice_11 rabiamercann Evet 20 veya 21 haftada istiyorlar bebeğim bütün organlarını net görebilmek için canım
Mkaya rabia_25 aa ben de 20+2 ye randevu buldum sonraki randevular 2 hafta sonrasına o zaman direkt ileri tarihi mi kovalasam
rabia_25 Mkaya yani değişiyor bebekten bebeğe doktordan doktora cihazdan cihaza bulmuşken gidin randevu pek bulunmuyor olmadı tekrar görünürsünüz bizimkisi çok nazlıydı kendini göstermiyordu pek ondan öyle oldu
panikanne_ tamaygunturk devlete gittiğimde 11 haftalıktım 2 ay ileriye vermişti randevu bir kâğıt verip ultrason bölümüne yönlendirdi randevuyu oluşturmuşlardı ama doktorum özelde gitmemi istedi özelden aldım