iremgms FZD sabah coraspin akşam Oksapar 4000lik kullanıyorum sabah bir tane fitil olarak Progestan akşam 2 tane kullanıyorum bence kesinlikle genetik test yaptırın ben yaptırmadan verdiler bunları kan pıhtılaşması olabilir erkenden kullanmanız lazım
terabitiha FZD FZD merhaba kalp atışını duyduktan sonra nasıl durduğunu anladın kalbinin kontrolde mi söyledi doktor yoksa başka bir belirti var mıydı?
FZD terabitiha ben dusuklerimde hiç belirti yaşamadan kaybediyorum ne bir lekelenme ne bir ağrı hiç bir belirti yaşamadan kaybediyorum sadece ilkinde şiddetli karın ağrısı oldu bir hafta sonra öğrenmiştim kontrolde
emosunanasi FZD Oksapar kan sulandırıcı iğne vuruyordum doğuma kadar ilk üç ay progestan dex iğne vuruyordum günde iki tane ve progestan fitil kullandım birkaç tame de hap vardı yani epey ilaç kullandım
terabitiha FZD çok geçmiş olsun, benim bir arkadaşımda bir kaç kez düşük yaptı üst üste ama sonradan bir şekilde oldu, Allah sabır versin süreç gerçekten zor umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun 🙏
Lavinyam06 FZD bende de kanama olmuyor birini muayene sırasında öğrendim ikincisi de muayene sırasında kan testiyle öğrendim düşüşü çok zor bir durum bende çok çaresizim inşallah en kısa sürede şifasını buluruz 🥹🥹
Lavinyam06 FZD bende 2 düşük oldu ilkinde kalp atışı ufakta olsa vardı sonra durdu kürtaj oldum ikinci de kese gelişemeden beta hcg düşmeye başladı düşük oldu dün akşam kanamam başladı ama kanama miktarı az geliyor nedense yoğun olur demişlerdi yoğun olmadı normal adette nasıl oluyorsa onun gibi yani ben normalde de az oluyorum adeti sizin nasıl olmuştu 🥹
FZD Lavinyam06 şimdi kesenin gelişememesi demek boş gebelik oluyor evet onda normal adet görüyorsunuz yani ona parça falan düşmez adeti tanımasıyla beraber sıvılaşır o benimki kese oluştu ben de parça düştü hatta belli zaten kendim evde düşük yaptım zaten daha öncekiler de hep kürtaj olmuştum yani bayağı bir ağrılı geçti nasip değilmiş demek ki bundan sonrasını bekleyeceğiz bakalım geçmiş olsun size de sadece stres yapmaya her şey olabileceğine varıyor zaten stres yapmadığınız zaman hemen onu gerçekten ama ben yoruldum kişi de stres yapmıyorum ama artık olsun diyorum artık yaşımdan dolayı bakalım