masella Kızlar bu markayı çok bilmiyorum. Elimde bu marka var yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim ama kullanıp tecrübe eden ve doğru sonuç alan var mı?
esra_18_ masella canııım hazırız yarın sabaha hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alalım birde bunu yengem kullanmıstı hatta bununla birlikte test yapmıstı o gebeliğini bununla ögrendi
Lavin08 masella ben cogunlukla onu kullandim yalanci pozitif vermedi gebe oldugumdada adete 2 gun kala gayet net cizgi cikardi ben memnun kalmisdim canim
sevgidolubiranne masella bende hep onu kullandım hiç yanıltmadı inşallah yarın çift çizgi görürüz 🥰 ikinci gebeliğimi çooook silik bi şekilde öğrendim ❤️
masella esra_18_ yaaaa hep awox kullanıyordum ama o çok yalancı pozitif vermeye başladı bunu gördüm bunu sipariş ettim. Yarın sabah test yapacağım inşallah yanıltmaz beni ve gerçek pozitif sonuç görürüm🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bol pembeli testler paylaşalım inşallah inşallah ❤️
masella Lavin08 ayy hadi inşallah bende memnun kalırım ve yarın sabah bende çift çizgi görmek istiyorum Allahın izniyle🙏🏻🥹
papatyam35 @masella Ben 2 tane 2 farklı günde denemiştim kıpkırmızı 2. Çizgiyi göstermişti kan testim negatif çıkmıştı
Lavin08 masella canim gözün aydin var yalanci pozitif verdigini duymadim bugun mutlaka kan ver regliye kac gun var
esra_18_ masella ben kaset test yapmıstım bana erken gebelik testi alın yazmıslar sabah ilk işim onu alıp yapmak birde
allyslife masella ben de prodoctor ile böyle biz çizgiyle öğrenmiştim, mutlaka bugün kan verip netleştirmeni öneririm. Başka teste para verip zaman geçirip umutlanıp sonra kan sonucuyla üzülmeni istemem. Sağlıkla hayırla gelsin bebeğin🐣🤲🏻
masella allyslife çok teşekkür ederimmm inşallah umudum boşa çıkmaz. Yarın sabah tekrar yapıp koyulaşma görürsem kan vereceğim🥹🤲🏻
aynuss masella canım hayırlı olsun hamilesin bu testin yalancı pozitif verdiyini duymadm takip et koyulaşmayı🥰💐
masella aynuss ayyyy çok teşekkür ederim hadi inşallah tekrarlayıp koyulaşma görürsem kan vereceğim hemen🥹🙏🏻