Bibi Merhaba 9. Haftadayım bulantıya gerçekten iyi gelen birşey var mı.Kraker, leblebi falan haricinde.
Sinem90 Bibi cacık garip gelebilir ama benimde çok bulantim oluyo tuzlu söyle güzel bi cacık yapıp içiyorum kısa surelide olsa kesiyo
Senemunlu Bibi bende 9 haftayim ve zencefil iyi geldi su 1 haftadir cok sukur gecti gibi birsey cok ara ara oluyor onun haricinde mide yanmasiyla basim dertte :)
DemetDigesu Bibi benım bulantım baslıyınca iyi gelen hıcbırsey yok ama az az sık sık yıyınce o gunu kurtarıyor canım yurt dısında tanıdıgınız varsa biochetasi dıye bır ılac var vıtamınlı o dırek kesıyor ondan getırtesınız cok rahatlarsınız🥳
Sinem90 Bibi dene yavrum bende çok şey deniyorum arkasından kısa surelide olsa dediğim gibi tuzlu olduğu için kesiyo biraz
Senemunlu Bibi doktorum bana zencefilli bir bitkisel vitamin verdi o cok iyi geldi . Yada suyu kaynatip zencefili sonra icine birakin demlensin ole icin arkadasimada ole iyi geldi
Aspenya44 Bibi cacık bana çok iyi geliyo. Birde tuzlu kurabiye hep yanımda bulandıkça yiyorum. Limon yalamakta iyi geliyormuş. Çilek çok rahatlattı 😂😂😂
GuelGltkn Bibi ben yagli seylerden uzak duruyordum hafif seyler ye sabah kalkinca hemen biseyler ye cok ac kalma oda bulanti yapar
Efsuni Ben çok ağır bir ilk 3 ay geçirdim hatırlamak bile istemiyorum o derece ağırdı evimin eşyalarımın eşimin yemeklerin her şeyin kokusu midemi alt-üst ediyordu 2 3 akşamda bir acildeydik o kadar halsiz düşüyordum ne denediysem kesmedi taki kasarli salcasiz tost yiyene kadar mucize gibi bir şeydi o kaşarlı tost🤣 3 öğün onu yedim 1.5 ay boyunca sonra 15 16 haftalardan sonra düzeldi iştahım onu deneyin derim insallah sizde de işe yarar
Bibi Nohutla başladım ardından zencefil çayı.Biraz iyi geldi.Sabah iyi de akşam olunca fena oluyor. Herkese çok teşekkürler 😊🙏