nurtokyurekarslan İğen bulmak çok zor kendim için Kayseri de veya farklı şehirden gönderim yapan eczane bilgisi olan var mı herkes şehrindeki bulunan yerleri yazsa birbirimize yardımcı olalım
nrbrkx38 nurtokyurekarslan ben kayserideyim şehir hastanesinin ordaki eczanelere sordum bulamamıştım şans eseri Mimsinde bi eczanede bulmuştum googleden eczanelere bakıp arayabilirsiniz var mı yok mu diye
teyzzanne nurtokyurekarslan eczane getitriyo diye biliyorum. Ben alacağım zaman eczaneye söylüyorum getirtiyo
nurtokyurekarslan rozdemirq eczane söyleyebilir misiniz belki soğuk zincirle vs gönderim oluyor diye sorayım
nurtokyurekarslan nrbrkx38 tam eczane adı söyleyebilir misiniz şehir hastanesi tarafına bakmayayım mı hiç yok diye
rozdemirq nurtokyurekarslan tamam canım benim yarın hastane randevum kontrol için gidiyorum kalp atışı için dua et duyayım çok korkuyorum geçen hafta duyulmadı işte hastane çıkışı yol üstünde eczane numarası alırım veririm sana bende orda almıştım ovitrella ignesini
nrbrkx38 nurtokyurekarslan eczane şirintepe yada eczane topraktı yan yana hangisiydi tam hatırlamıyorum ben doğurmak üzereyim baya oldu çünkü alalı şehir hastanesinin oradakiler de eğer yakın değilseniz gitmek yerine telefonla arayıp sormak daha mantıklı varsa gider alırsınız
nurtokyurekarslan rozdemirq yaa inşallah duyarsın sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏 haberini de bekliyorum hem kalp atış için hem iğne için
nurtokyurekarslan rozdemirq ne güzel inşallah bende de tutar hayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah 🙏
nurtokyurekarslan nrbrkx38 teşekkür ederim bakarım ilk denemenizde mi oldu hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😀
nrbrkx38 nurtokyurekarslan bizim aşılama oldu iğneyi de onda vuruldum ilk denememizde oldu evet amin inşAllahh😊💖