vanilyalibuse niiloyy evet balım benim düzensiz hâlâ hareketleri 🥹💕 ilerleyen haftalarda daha da netleşir inşaallah 🐣 sağlıkla alalım kucağımızaaa 🌸💗 ama şu gaz problemi beni mahvediyor 🫠
niiloyy vanilyalibuse Aminn bacım inşallah.Sade soda felan iç arada bana da giriyor o biraz rahatlatıyor
vanilyalibuse niiloyy ay yok ben küçüklüğümden beri asla asitli içecekler içemiyorum mahvoluyorum aşkım ya 🥲🥲🥲 kefir diyorlar ama kefiri de meyvesiz içemiyorum o da asitli gibi midemi bulandırıyor 🫠
niiloyy vanilyalibuse aşkım kefiri bende meyveli olarak içebiliyorum bebeğe kilo yapıyor diyorlar günde bir tane içmeye çalışıyorum demir kullanıyorsan o da kabızlık vs yapıyor ya benim sanırım kefirden dolayı böyle sorunlarım olmuyor meyveli de olsa iç iyi gelecek bence
meyvemsi niiloyy gece uyumak benim icin zor artik sabaha kadar kalca agrisi cekiyorum bir tek yatinca oluyor ve donerken asiri agrim oluyor simdilerde boyleyse son haftalarda bana uyku yok gibi gozukuyorrr 🥲🥲🥲🥲🥲
bhabe tugceeea bende 21+5 deyim bende geceleri çok uyanıyorum bebeğim tekme atıyor çok lvb kalkıyorum
_Mother_ niiloyy birde öyle dene faydası oluyor gece uyumadan önce içilince gerçekten hiç faydası olmuyormuş ben önceki gebeliğimde öyle yapıyordum doktor içmemiş gibi birşey dedi
pofidikanne niiloyy dinlenince bişey hissetmiyorum ama ayağa kalkınca geri ağrıyor batıyor gibi doktorum da normal dedi ama ilk kızımsa yaşamadım bu farklı ya 😂
tugceeea Çok iş yapınca ya da ayakta kalınca gece kalkınca sakat gibi yürüyorum bela kemiğim kopuyo gibi