niiloyy Nasılsınız kızlar bizim gibi gece ne tarafa dönse iç organları o tarafa yayılıyor gibi hisseden sabah ağrıyla uyanan ve gece boyu uyuyamayan var mı.Hareketlerini hissediyor musunuz nasıl geçiyor bu haftalar 💕💙
panikanne_ niiloyy 21+5teyim her dönüşümde uyanıyorum bel ağrım arttı bebişim de pıt pıt vuruyor çok kuvvetli değil ama hissediyorum ☺️
sedaib niiloyy 21+6yım şuan zor geçiyor ellerimde uyuşma, gece rahat dönememek uykusuzluk ve çok ayakta kaldığımda oturduğum yerden kalkamamak ve birçok şeyler 😂❤️
Guness_ niiloyy ben de 22+6 hamileyim 😊 gece dönememe, uzun süre uzandığımda kalkmakta zorlanma yaşıyorum 😅onun dışında beyfendi gece baya hareketli. Kızlarım böyle değildi. Korktuğum başıma geliyor sanki 😅sağlıklı olsun da
sum_doa niiloyy 21+5 durumlar berbat ya midem boğazımda sanki perişan haldeyim doktordan ilaç istedim inşallah bunda da işe yarar🥹 hareketleri kıpır kıpır ablası gibi kurtlu olacak bu kız da herhalde 😂
tugceeea Bende 21+5 uyurken çok huzursuzum sürekli lavaboya gidiyorum ayaklarıma kramplar huzursuz bacaklar sağa dönmek istiyorum vicdan azabı çekiyorum sok tarafım ağrıyor geceleri yorıldıgım da yürüyemiyorum ağrıdan hareketi de sabahları açken hissediyorum
niiloyy tugceeea bende gün içinde çok az hissediyorum akşam olunca daha yoğun uyurken huzursuzluk bende de var maalesef 🥲
bhabe tugceeea bende 21+5 deyim bende geceleri çok uyanıyorum bebeğim tekme atıyor çok lvb kalkıyorum
wq_ayse00 Bende 20+6 dayım bebişin hareketlerini pıt pıt baloncuk patlaması halinde hissediyorum ama çoğu zaman hissetmiyo gibide oluyorum bel ve sırt ağrım arttı iyice geceleri zor uykuya dalıyorum ayakta fazla durup oturunca kalkamıyorum 😂
niiloyy Guness_ bizim de erkek gündüz değil ama akşamları baya vuruyor artık telefonda felan çekebiliyorum sağlıklı olsunlar da 😂💕
wq_ayse00 niiloyy bel ağrısı kötü ya😂 göbeğiniz çıktı mı bu arada benimki dışardan bakınca çok belli olmuyor da
Guness_ wq_ayse00 gebelik sayısına göre değişiyor diye biliyorum. İlk kızımda 6 aylık anca azıcık çıkmıştı. Bunda top gibi, hiçbir kıyafetim olmuyor