Selvozge Kilo aldıran besinler neler bebişler anneler bugün kontrolümüz vardı 2.070 gram prensesim doktorum iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi sizinkiler kaçtı ☺️
Yagmur9833 Selvozge 2 gün once 32+4 ken 1.970 civariydi iyi dedi doktorum ne zayif ne kilolu ☺ genetikte aliyor bebek sonucta bende esimde zayif ve minyonuz 4 kiloluk bi bebek cikmaz yani benden🙂
Selvozge Yagmur9833 bizde 32+3 haftalığız bizde 2.070 gramız doktorum iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi ben çok satır minyon değilim eşimde öyle normaliz yani ama bebeğe kilo aldırcam diye yedim ben almışım o almamış 🙁
Pnardadas Selvozge bizde 32+3 bugün geldik kontrolden 1.850 normal dedi bizedr bana az geliyor ya esimde bende çok zayıf insanlar değiliz yanu
Selvozge hunilimom bizimde 32+3 2 kilo 70 gram dedi aynen haftasıyla uyumlu normal dedi ama bana az geldi sanki 🙁
Yagmur9833 Selvozge cok yemesende bebek senden alacagini aliyor ama yemeyince anne gucsuz kaliyor ben hala bulanti cekiyorum az az yiyebiliyorum ama bebegin kilosu hep iyiydi cok sukur ama ben yasayan ölü ☺
Yasemincifci Selvozge bizde bugğn gittik doktora 30+5 te 1734 gr dedi bide plasenta yaşlanması cıktı sizdede varmı bu durum acaba😣