rmy1 Kızlar 34+4 teyim biraz market poşeti taşıdım eve geldim lavaboya girdim kalktığımda klozetin içinde mukus gibi kahverengi bişey yüzüyordu ama büyüktü sarı kahverengi tarzı ya su felan yok ama ben anlamadım aşırı korktum
lokismommy rmy1 bilmiyorum balım nişanı ama senin riskin vardı diye hatırlıyorum bir acile git nolur nolmaz daha haftamız erken çünkü 2 gün var sadece aramızda 🙏🏻en azından bir için rahat olur
fatmabaki rmy1 hiçbir fikrim yok kuzum doktorunun cevabına göre hastaneye gidip baktırmak en mantıklısı keşke fotoğrafını çekseydin
kincikupelikiz rmy1 nişanınız gelmiş muhtemelen sancınızın olup olmadığına bakıp duruma göre ilaç başlayabilirler benim de nişanım 34 de gelmiş hafif sancı çıkmıştı ilaçla durdurmuştuk 36+5te doğum yaptım
rmy1 kalbimdekiminik çok korkuyorum doktoruma yazdım inşallah değildir anlamadım fotoğrafını çekseydim keşke o korkuyla bastım sifona
kalbimdekiminik rmy1 korkma bir şey olmaz inşallah hemen doğum başlamaz ama sen yine de acile git alttan baksınlar
rmy1 lokismommy doktorumdan cevap bekliyorum aşkım rahim ağzım felan baya uzundu erken doğum riskim yoktu suyumdan dolayı erken doğum riskim var nişan gelebilir mi buna rağmen ay kalbim çarptı bir anda görünce ya içim bi tuhaf oldu ağlıyorum
allyslife rmy1 mutlaka acile git canım, suyun azdı diye hatırlıyorum hiç riske atma. Vaktiyle sağlıkla gelsin bebişin inşaallah🤲🏻
Muhoz0407 rmy1 nişansada korkma benim doğum zamanım gelmesine rağmen gelmeyen bebiş gelmiyor nişan geleli 6 gün oldu kasılma oluyor ama henüz doğum başlamadı
rmy1 meyvemsi canımmmm nst deyim şu anda parmakla muayene felan yaptı sıkıntı yok ama nst görmem lazım dedi birazdan bitecek o zaman dicek ne varsa 🥹
rmy1 rmy1 @lokismommy @allyslife @fatmabaki kızlar geldim alttan parmak muayenesi etti ya bağırdım keşke yaptırmasamıydım bilemedim sıkıntı yok dedi nst görmem lazım dedi nst deyim şu an tam konuşamadım nst den sonra sorcam
allyslife rmy1 açılma var mı diye vajinal muayene yapıyorlar böyle durumlarda canım, rutin işlem maalesef
lokismommy rmy1 mecbur bakıyorlar aşkım bana da dün baktılar her ne kadar pek istemesem de yoksa nasıl anlayacaklar 🥲