zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik valla aşkım aynı işte değişen pek bişey yok işte böbreği de su almış diyalize bağlı yarası da açık doktor da bekliyor bi gelişme için bizde bekliyoruz bi gelişme için 🥲
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 Rabbim yardımcısı olsun inşallah 🥺♥️senle prensesin çok güçlüsünüz ♥️kucağına alıp evine de götüreceksin hiç merak etme
ayseninbebem Bizde 37+1 olduk bizde biraz iri bebek Salı günü sezeryan günümüz 29 Eylül Sağlıkla inşallah
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik inşallah bitanem ❤️seninde günün az kaldı sağlıkla bi avazda kavuş minik prensese💕
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik evet gülüm ben evdeyim bebek hastanede maalesef göstermiyorlar da görmüyoruz yarası açık dşye
pofidikanne kalbimdekiminik ben avokado nasış bişeydir hiç yememişim süt ürünleri de pek tüketmiyorum doktor bana pek ayran yoğurt tüketme demişti şişiriyor beni 🤷🏻♀️
kalbimdekiminik pofidikanne avokado pek güzel bir şey değil zaten çok sağlıklı yağlı bir şey tatlandırman lazım ilk kızımda ek gıdada veriyordum beğenmemişti tadını zaten