alpilogg annemood 33+2 yim şu an 32. Hafta da gittim doktora nstye girdim. 34 de tekrar çağırdı. 32-34-36 şeklinde gidicem 38+3 de doğumum var Allahın izniyle inşallah
Didooo_ annemood 32 den sonra her hafta çağırdı doktor. Her hafta düzenli gidiyorum ve nst ye de giriyorum şu an 36+3 🌸
ikizannesii_ annemood ya ben 29. Haftanın içindeyim, bugün gittim bir ay sonra dedi gene acaba geç mi oluyor ?
annemood Didooo_ bana da her hafta dedi artık her hafta gideceğim açıklık muayenesi çatı muayenesi falan ne zaman yapılıyor
annemood ikizannesii_ yok ben 28 de gidince bir ay sonra gel demişti 32 de gittim sonra haftada bire düşürdü
yenianneoluyorumben34 nrbrkx38 38 e giriyorum beni haftada 2 ye düşürdü bir sıkıntı da yok çok şükür normal mi acaba
nurarslannn annemood 10 gün ya da 2 haftalı geçmeyecek şekilde planlıyoruz, aksi en ufak şeyde yine hastanedeyiz tabi
Beyazkanavice annemood ben devlete gidiyorum sezeryan olacak ama en son 34+3 te gördü 37 gibi gel gün verelim dedi . 37+5 e randevu bulabildim öyle gelişine doğuracağım herhalde bende anlamadım
annemood yenianneoluyorumben34 sanırım doktordan doktora değişiyor canım bazısı daha erken çağırıyor bazısı daha geç baksana yazılanlara bir sıkıntı yoktur merak etme bir fe devlet mi özel mi sanırım devlet araya zaman katarak çağırıyor
yenianneoluyorumben34 annemood evet olabilir özel hastane 34 haftada geçiş yaptım diyorum ki bu zamana kadar almadıkları parayı çıkartmaya mı çalışıyorlar acaba 😂😂😂😂