Merhabalar, bugün perinatolojiye gittim. Kanama alanım vardı çok korkuyordum belki hatırlayan vardır. Çok şükür plesanta tarafında değil tam tersi tarafındaymış alan, 1.5 cm falan. Onun dışında da bebek iyi, fetal dna sonuçları da temiz çıktı. Yalnız doktor bi pıhtılaşma testi yaptıralım ne olur ne olmaz dedi ( bi önceki gebeliğim sessiz düşüktü ondan dolayı bu ihtimali elemek istiyor sanırım) fakat gittiğim hastane medikalpark muayene fiyatı 10bindi. Dedim test de çok yüksektir kesin, sağlık ocağına sordum orada yokmuş 😅 nerede nasıl yaptırabilirim başka İstanbul Anadolu yakası için öneride bulunabilecek olan var mı? Ne bileyim devlette direk yaptırılır mı kadın doğuma randevu alıp oradan mı talep ediliyor hemen yapılıyor mu vs. Ya da özelde şurada çok pahalı değil orada yaptırabilirsin diyen fiyat bilen az çok? 3 hafta sonra perinatoloji kontrolüm var o güne kadar sonuçları almak istiyorum. Test sonuçları uzun sürede çıkan bi test mi onu da bilmiyorum. Şöyle bilenler duyanlar genel bi bilgi verirlerse çok sevinirim. Öperim sizleri 🌸