goktugumek Merhaba hanımlar devlet Hastanesi’ne gittim kalp atışı için kese için. Dinleyemedim duymadım dedim daha çok küçük kızım dedi canlı bebek diye sisteme geçirdi gönderdii bu normal mi ya
Busr_a21 goktugumek sorun değil ya Kalp atımı var dediyse yeterli. Bnmkini de dinletmedi var dedi 11 haftalik gittiğimde dinletti. O frekansları vermek çok iyi değil diye dinletmemiştir
yenianneoluyorumben34 goktugumek çok minik olduğu için korkutmamak zarar vermemek için dinletmemiştir bana doktorum dinletti ama 1 saniye kadar dinletti kapattı hemen o yüzden doktorunuz bir problem yok dediyse güvenin lütfen onun iyiliği için 🫶🏻🫶🏻
zeyzey_es goktugumek kaç haftalıksiniz ben 7+5 te şehir hastanesine gittim rica ettim doktor kalp atışını dinletti
vanilyax Bende gittiğimde dinlettirmedi kalp atımı var dedi sadece özele gittim daha sonra orda duydum
goktugumek vanilyax bende ilk gebelikte ozele gittim tüm muayenede duydum da. Sanırım devlete özel bu durum şimdide fakülteye gıtcem fakülte Hastanesi’de mi böyledir acaba
2bebelihayattttt goktugumek bende önceki gebeliğimde 6. Haftada gitmiştim dinletmişlerdi acaba neden dinletmediler
ekiminannesii goktugumek 8-10 haftadan önce genelde bebeğe yüksek ses dalgası vermemek için doktorlar dinletmiyor. Özele bunun için gittiğinizi oradaki doktor bildiği için dinletiyor. Ekranda kalp atışını doktor görmüştür. Bir sonraki kontrolünde duyarsın ☺️
vanilyax goktugumek oraya gittiğimde ultrason resmini falan vermemişlerdi fakülte hastanesi özelden devam ediyorum insan merak ediyor görmek istiyor
akkoyun21 goktugumek ilk haftalarda iyi değil diye dinletmiyorlar doğrudur ileriki haftalarda kısa süreliğine dinlersiniz ,bebek için iyi olmuyor çünkü