berill__ Kızlar yaaa o kadar vucudum catladi ki moralim bozuluyor gordukce, bacaklarım karnım baya çatladı doğumdan sonra gecıyor mu ya yoksa hep boyle kirmizi kirmizi mi kalicak ☹️
kader_00_ berill__ ilk gebeliğimden kalma çatlaklarim var ne yazikki dün afedersiniz lavaboda karnıma baktım ve iki saat bakıştık 🥴 fakat elimden birşey gelmediğini fark edince bakışmayı kestim 😀 Asla geçmiyor ama kırmızı kalmıyor benim beyaz beyaz çizgiler var mesela
berill__ sum_doa gercekten mi yaa ☹️ umarım öyle olur çatlaklarım cok fazla oldu aslinda yoktu birden cikmaya basladilar
sum_doa berill__ valla harita gibiydi karnım mosmordu tenim de beyazdı böyle tövbe estağfurullah sanki deri delinmiş de içi görünüyormış gibi mosmor kıpkırmızıydı doğurduktan sonra bembeyaz oldular tekrar maalesef şmdilik biraz daha vakti var 🥹
sum_doa berill__ yok çatlak tedavisinin kesin bir çözümü yok hayatım maalesef sadece rengi beyazlıyor 🥹 bir de üstüne kiloyu da çok verince buruşukluk gibi kalıyor 🥹
sum_doa berill__ insan büyütüyoruz içimizde illa bir şeyden feragat ediyoruz napalım bizim kusurumuz da bu olsun 🥹🥹
feyzaklc Benim gebelikte çok yoktu ama doğumdan çıktıktan sonra karnım haritaya dönmüştü derin çatlamıştı baya görünce şok olmuştum 4 ay geçti yavaş yavaş beyazlıyor ama çözüm bulamadım bende
gebeskapbulba çapçatlağım o kadar dikkat etmeme rağmen göbeğim yanlarım bacaklarım göğüslerim kıpkırmızı ama yapacak bir şey yok geçecek üzme kendini
berill__ gebeskapbulba bende yağ falan sürüyodum ama önüne geçemedik çatladı yine her yerim ama beyazlaması da iyi yaa ona da razıyız🫠🥹💕
alynaksee berill__ bende aynı durumdayım kullanmadığım hiç bir ürün kalmadı. Şu an 32. Haftadayım hala kullanıyorum. Doğum sonrası hafifler diye umut ediyorum birde artık çatlayacak yerim kalmadı nolur dur diyorum 😂