vefaehmed Merhaba ben 6+1 haftalik hamileyim.Sabah ve gun boyu ara ara bulanti oluyor ama kusma yok bazen tedirgin oluyorum .Sizde bulanti ve kusma ne zaman basladi ve olub olmamasi gebeliğe etki ediyormu?
noss vefaehmed bugün 5+5 olduk, bulantım hiç olmadı. Sadece iki gündür ciddi anlamda sol tarafta toplanma hissediyorum ve ağrı batma acı .. bu sabah biraz hafifledi
esra_18_ vefaehmed Rabbim kolaylık versin inşallah canım banada bol bol dua eder misin banada bir yavrucal nasip olsun inşallah 😊
user73742809 vefaehmed merhaba suan 10+1 im, ilk kusmam 6+5te oldu daha sonra doktorum prilam basladı.o günden beriide haftada 1 mutlaka kusuyorum kusmasamda reflü gibi hep bir bulantım mevcut. Olmaması da normal herkesin gebelik süreci farklıdır canım
vefaehmed noss bende de ilk 5 hafta civari oyle oluyordu ama ağri gun boyu devam ediyorsa gunluk hayata etki ediyorsa bi doktora gorunun.
vefaehmed esra_18_ Rabbim tum ailelere evlat nasip etsin.Insallah sizde en kisa surede hayirli haber alirsiniz.🙏🌸
user73742809 vefaehmed amin inşallah , bulantı ansızın geliyor bu arada normal mide bulantısı gibi düşünme:) oturdugun yerde bı anda ağzına gelıyor :D